Medijima u Azerbejdžanu zanimljiv Trajković...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.08.2014.
17:33
Izvor: Sportske.net

I dok je iskusni štoper svojim nepromišljenim potezom protiv Ludogoreca eliminisao sebe iz ekipe Partizana, vodeći sportski mediji u Azerbejdžanu kao da ga očekuju u startnoj postavi u dvomeču sa Nefčijem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tako je danas na naslovnoj strani tamošnjeg uticajnog portala azerisport.az osvanuo kraći intervju baš sa defanzivcem Partizana Branislavom Trajkovićem, koji je izneo svoja očekivanja od predstojećeg duela sa ekipom Nefčija.

On je tamošnje novinare podsetio da pre dve godine, kada su se Partizan i Nefči sastajali u grupnoj fazi Lige Evrope, nije bio akter tih mečeva, jer je u to vreme nastupao za Vojvodinu, ali veruje da će ovog puta Partizan biti uspešniji i ponovo se izboriti za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

''Ne mogu da kažem da ćemo se plasirati 100 posto, biće teško, ali mi imamo jasan cilj, a to je plasman u Ligu Evrope. Mislim da će posle prvog meča mnoge stvari biti jasnije'', istakao je Trajković.

Mediji u Azerbejdžanu su pomno pratili ovih dana i rezultate Partizana, ali i dešavanja u vezi sa velikim finansijskim problemima u klubu iz Humske, pa je Trajkoviću postavljeno pitanje i na tu temu.

On je istakao da je jedan deo sredstava uplaćen.

''Partizan je veliki klub, uveren sam da će svi problemi biti rešeni'', poručio je Trajković.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke