Mediji u Gani uveliko pišu o Boaćiju - Ništa od reprezentacije, ali ga čeka ''transfer karijere''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.05.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net

Igre Ričmonda Boaćija u Crvenoj zvezdi tokom proleća su pažljivo ispraćene i u njegovoj domovini, gde se sada najavljuje i veliki transfer najboljeg strelca Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

I dok u Crvenoj zvezdi pokušavaju da privole 24-godišnjeg napadača iz Gane, da ostane na Marakani i u sledećoj sezoni, sportski mediji u ovoj afričkoj zemlji najavljuju drugačiji scenario.

Naime, oni su ovih dana preneli informaciju iz izvora bliskih Boaćiju da je za najboljeg strelca Crvene zvezde zainteresovan veliki broj vrhunskih klubova u Evropi (ne navode se konkretna imena) i da ovog momka na leto očekuje najveći transfer u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Naravno, pažnju na sebe Boaći je skrenuo efikasnim igrama tokom prolećnog dela sezone, kada je postigao ukupno 16 golova za Crvenu zvezdu, od toga 12 u Superligi. Ipak, to nije pomoglo crveno-belima da dođu do bar jednog trofeja u sezoni.d

On je na Marakanu stigao kao pozajmljen igrač italijanske Latine, Zvezda bi teoretski mogla da otkupi njegov ugovor, ali veliko je pitanje kako će to izgledati u praksi, s obzirom na veliko interesovanje za njega.

----
Istovremeno, iz Gane stiže i iznenađujuća vest da je Boaći ''precrtan'' sa spiska reprezentativaca za predstojeće utakmice, mada je pee samo pet dana Crvena zvezda na svom sajtu objavila da je u klub stigao dopis iz Gane da se priključi tamošnjem nacionalnom timu.

Ipak, kako prenose mediji iz Gane, seletor Kvesi Apija se u međuvremenu, očigledno, predomislio, što je prilično iznenadilo i tamošnju javnost, s obzirom na vesti koje su im stigle iz Srbije u vezi sa golgeterskom formom Zvezdinog napadača.

Screenshot: ghanasoccernet.com
boaci gana

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Monday, 29.05.2017
11:17

Spicevi Gane- Gyan, J.Ayew,Waris i mladi Boateng (sam pobedio Porto nedavno), realno svi oni moraju imati prednost.