Meč sa Hanoverom - Zvezdina privilegija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.07.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na taj način sutrašnju proveru protiv nemačkog bundesligaša doživljava iskusni defanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju drugi deo priprema u Sloveniji, u Termama Čatež, a prava provera da se vidi koliko se uradilo ovog leta bić sutrašnji meč sa nemačkim Hanoverom.

Iskusni štoper Savo Pavićević jedva čeka taj duel i naglašava da Zvezda ima privilegiju što će moći da odmeri snage sa tako kvalitetnom ekipom.

''Hanover je jedna ozbiljna ekipa. Igrao sam tamo i znam... I privilegija je igrati protiv jedne takve ekipe koja zaista ima izvanredne igrače! To je za nas prava prilika da pokažemo sad na kom smo nivou i daćemo sve od sebe. Nadamo se dobrom rezultatu'', ističe Pavićević.

On uverava i da su fudbaleri Crvene zvezde odlično radili na pripremama, podseća i da nema problema sa povredama, a posebno ga raduju i dolasci novih pojačanja, poput Bosančića, Planića...

''Nije bilo nimalo lako, ali eto, hvala Bogu, završili smo sve. Ekipa zaista izvanredno radi i svi su prezadovoljni. Još imamo te dve utakmice, shvatamo maksimalno ozbiljno i daće Bog da sve to bude kako treba'', poručio je Savo Pavićević.

foto: crvenazvezdafk.com

zvezda - hanover

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke