Mažić sa "Nou Kampa" u beogradsku Zonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
10:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedan od najboljih evropskih arbitara Milorad Mažić nedavno je delio pravdu na najvećem derbiju 3. kola grupne faze Lige šampiona, a sledeći "angažman" imaće u Zonskoj ligi Beograd.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić spada u red najcenjenijih sudija u Evropi što UEFA redovno potvrđuje time što ga delegira za glavnog delioca pravde na najzahtevnijim utakmicama u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Pre samo nedelju dana Srbin je sa svojim pomoćnicima odradio odličan posao u derbi susretu 3. kola grupne faze Lige šampiona koji su Barselona i Mančester Siti igrali na "Nou Kampu", a za vikend mu sleduje "angažman" u četvrtom rangu takmičenja.

Sudeći na osnovu izjava komesara za takmičenje Beogradske Zone, Milorad Mažić će sa svojim pomoćnicima za vikend suditi utakmicu 12. kola pomenutog ranga takmičenja između Jedinstva iz Surčina i Borca iz Ostružnice.

"Uvek se trudimo da radimo na popularizaciji amaterskog beogradskog fudbala, a angažovanje Mažića, Ristića i Đurđevića predstavlja idealan korak u tom smeru. Želimo da pokažemo da i u četvrtom rangu postoji kvalitet koji se ne sme zapostaviti, odnosno da je Zonska liga ozbiljno takmičenje" rekao je za "Žurnal" Marko Osmajlić.

Miloradu Mažiću ovo će biti prvi angažman u domaćem fudbalu posle susreta Barselona - Mančester Siti jer za vikend nije delio pravdu u Superligi, a "Sportski žurnal" piše da će još neko od arbitara iz Superlige za vikend suditi u utakmicu Beogradske Zone Budućnost - Balkan Mirijevo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 28.10.2016
08:31

Daj coveku, ne pokazi.

avatar
Thursday, 27.10.2016
14:45

Pa i nije neka velika razliak izmedju Zonske lige i JSL, mozda je zona malo regularnija, i mozda se igraci ponekad i vise trude, jer su uakmic ejedino kad igraju fudbal, znate on ni ne treniraju.

avatar
Salvatore
Thursday, 27.10.2016
12:08

Zasto ne izbacite sve iz Superlige koji nisu iz Bg-a,samo ih gurate -.- Zato nam fudbal i propada,a tako radi i drzava....

avatar
Doki Daki
Thursday, 27.10.2016
10:51

Kvalitet dižete sudijama a ne trenerima i igračima.

avatar
Al(a)din
Thursday, 27.10.2016
10:41

Zonska liga ozbiljno takmicenje ? Pa slicno kao i JSL

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 27.10.2016
10:22

Priprema se na vreme da (i) tu sudi zvezdi:-D

avatar
Filip MUFC
Thursday, 27.10.2016
15:51

Pa kakvo je stanje na tabeli...veće šanse imate vi, ai na finansijskom planu.Naš dug se smanjuje, a vaš može samo da raste, jer imate adekvatnu upravu.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 27.10.2016
17:34

Smanjuje se broj normalnih ljudi kod vas, pokazi coveku vlast pa ces videti kakav je zapravo, a narod voli vlast- narocite tirane i diktatore.

avatar
paok
Thursday, 27.10.2016
16:27

A kako se to smanjuje. Tako sto ste doveli brdo stranaca koji nisu jeftini a ispali iz Evrope kao i mi. Nesto nisam siguran da se tako smanjuje dug.