Mažić nije delegiran za 30. kolo - Hoće li suditi derbi ili Ligu šampiona?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.04.2017.
11:17
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije saopštila je imena arbitara koji će deliti pravdu na predstojećim mečevima 30. kola Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Poslednje kolo ligaškog dela fudbalskog prvenstva Srbije na programu je u četvrtak, a Sudijska komisija je u utorak popodne odlučila koji arbitri će deliti pravdu superligašima.

Aktuelni šampion Srbije na "Marakani" dočekuje čačanski Borac, a glavni arbitar na toj utakmici biće Nenad Đokić iz Užica. Radi se o sudiji koji se nalazi u "Elit grupi". Đokiću će pomagati Matija Olajoš Nađ i Jovica Milin.

Utakmicu u Novom Pazaru gde istoimeni klub dočekuje Partizan sudiće Zoran Široki iz Smedereva koji se nalazi u "Prvoj grupi" arbitara. Širokom će pomagati Vladimir Jovanović i Nemanja Petrović.

Zanimljivo je da Milorad Mažić i njegovi pomoćnici nisu delegirani za mečeve 30. kola što može da znači da će najbolji srpski arbitar deliti pravdu na predstojećem 154. "večitom" derbiju.

Radi se o pretpostavci jer bi lako moglo da se dogodi da UEFA preduhitri Sudijsku komisiju FSS i Milorada Mažića delegira za jedan od dva meča četvrtfinala Lige šampiona koji su na programu naredne nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke