Matos se obrukao, mada to niko nije shvatio!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
20:16
Izvor: Sportske.net

Strelac vodećeg gola za Crvenu zvezdu u duelu sa Metalcem Bruno Matos propisno se obrukao u 61. minutu utakmice iako su mnogi mislili da je Brazilac pogodio mrežu a da je sudija poništio gol.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su 14. uzastopnu pobedu u Superligi, pošto su u okviru 17. kola bili bolji od Metalca i slavili rezultatom 2:0.

Strelac vodećeg gola za crveno-bele bio je Brazilac Bruno Matos koji je u 61. minutu utakmice mogao da postigne i drugi gol ali se propisno obrukao.

Svi koji su utakmicu pratili putem TV prijemnika bili su ubeđeni da je sudija Dejan Anđelković dosudio prekršaj nad golmanom, te da je "pogodak" Bruna Matosa poništen.

Dogodilo se zapravo da glavni arbitar nije prekinuo igru verujući da Hugo Vieira nije ometao golmana Metalca, ali je Bruno Matos loptu poslao pored gola iako je izgledalo kao da je pogodio mrežu.

Fudbaleri gostujuće ekipe požurili su da protestuju god Dejana Anđelkovića a zbog prigovora je "požuteo" Vladimir Otašević.

Pogledajte tu situaciju, čini se da je sudija mogao da dosudi prekršaj nad golmanom a Bruno Matos je svakako morao da postigne gol kada se to već nije dogodilo.

Фаул, гол, промашај... Знате ли шта се догодило у овој ситуацији?

Posted by Супер Лига on субота 7. новембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Sunday, 08.11.2015
11:43

Matos je blagi uzas. Na proslom mecu je imao 2 slucajne asistencije,a sada je dao slucajan gol. Ostatak njegovih partija je sramota za profi fudbalera. Ne mogu da shvatim da na klupi sede Ristic,Jovic,Plavsic,a da pri tome igra Matos!?

avatar
delije sever NS
Saturday, 07.11.2015
23:52

Nema veze,nije ni bitno....moze nam se da promasimo vise sansi,kad svaku tekmu,pored par promasenih i neopravdano ponistenih golova,damo jos 3-4 komada pride....a ovi drugi,sto za 90 minuta imaju jedan sut u okvir gola i jedan van okvira,oni treba da kukaju za promasajima i placu na sudije.Bravo Matose,legedno.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 07.11.2015
22:47

Odlican tajming.