Matijašević: "Zadovoljan sam odrađenim u prelaznom roku"

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.09.2016.
12:03
Izvor: Beta

Angažovanjem Ognjena Ožegovića poslednjeg dana letnje transfer pijace "Brđani" su stavili tačku na prelazni rok i sada se nadaju da izlazu iz rezultatske krize.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da je zadovoljan upravo završenim prelaznim rokom i da je neophodno da svi fudbaleri shvate da su u klubu u kojem je pobeda imperativ.

"Doveli smo igrače koji ozbiljno mogu konkurisati za tim i nadam se brzom izlasku iz rezultatske krize. U suštini, zadovoljan sam kako je odrađen letnji prelazni rok" kazao je Matijašević za klupski sajt.

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Čukarički je angažovao bivšeg napadača Crvene zvezde i Vojvodine Ognjena Ožegovića što je posebno obradovalo sportskog direktora "Brđana".

"Sjajan posao je odrađen poslednjeg dana prelaznog roka dovođenjem proverenog napadača Ognjena Ožegovića. Naravno, svi novi igrači su ozbiljno pojačali konkurenciju u timu i ne treba nikog izdvajati. Moraju da shvate svi da su u klubu u kom se traži pobeda", rekao je Matijašević.

U poslednja dva i po meseca, koliko je trajao letnji prelazni rok, u Čukarički je došlo devet igrača: Asmir Kajević, Marko Docić, Alen Mašović, Aleksandar Jevtić, Darko Bulatović, Marko Tomić, Ismail Fofana, Filip Pajović i Ognjen Ožegović.

"Cilj je bio da dovedemo igrače na različitim pozicijama koji su kvalitetni da ravnomerno konkurišu za startnih 11", rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Klub s Banovog brda ovog leta su napustili Filip Stojković, Andrija Pavlović, Filip Knežević, Nemanja Stevanović, Bojan Ostojić, Đorđe Bašanović i Tijago Galvao.

"Dešavale su se povrede, ima mnogo stvari koje su uticale, ali nadam se brzom povratku u pobednički ritam", rekao je Matijašević.

Čukarički je posle sedam odigranih kola na 14. mestu na tabeli Superlige Srbije sa samo pet osvojenih bodova i samo jednom pobedom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke