Matijašević: "U velikoj smo krizi, ali se nadam brzom oporavku"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.08.2016.
16:12
Izvor: Beta

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ocenio je da fudbaleri te ekipe imaju kvalitet da budu među četiri prvoplasirana tima na tabeli, ali da sa trenutnim odnosom mogu "samo da se bore za opstanak" u ligi.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

"Lutamo s timom. Još radimo na pronalaženju idealnih 11 ili 14 igrača. Jučerašnja utakmica protiv Partizana je po kvalitetu igre jedna od najgorih otkako sam sportski direktor, u poslednje tri i po, četiri godine. Što se tiče igrača Čukaričkog, i dalje verujem da imaju kvalitet da budu medju četiri najbolje ekipe i izbore Evropu, ali sa ovakvim odnosom mogu samo da se bore za opstanak", rekao je Matijašević za klupski sajt.

U prvih pet kola u Super ligi Srbije Čukarički je osvojio četiri boda, a juče je izgubio od Partizana sa 0:1.

"Drago mi je za golmana (Nikolu) Petrića što dostojno menja (Nemanju) Stevanovića, kao i za Erhana Mašovića što je postao standardan, a nema još ni 18 godina. Kad je reč o Mašoviću, to je i bio cilj", dodao je Matijašević.

On je naveo  da je krizni period sastavni deo sporta i da se nada da će se Čukarički izdići u predstojećim utakmicama.

"Sigurno da i ja snosim veliki deo odgovornosti i pričaćemo o tome u narednim danima", rekao je Matijašević.

U šestom kolu Super lige Čukarički će na svom terenu igrati protiv Vojvodine, 21. avgusta.

"Vojvodina je hit prvenstva, imaju pravog trenera i skup dobrih, brzih igrača. Utakmica u nedelju najviše zavisi od našeg oporavka i njegovog rezultata u Ligi Evropa. Nadam se da će napraviti dobar rezultat. Trenutno su favorit, jer su u boljoj formi nego mi. Slede nam tri teške utakmice, posle Vojvodine, gostujemo Javoru, pa ide  pauza, posle koje igramo protiv Napretka. Nije nam krenulo kako treba, ali to je sastavni deo fudbala. U velikoj smo krizi, ali se nadam brzom oporavku", rekao je Matijašević.

Direktor "brdjana" naveo je i da stručni štab nije zadovoljan pojedinim igračima i da će ti fudbaleri verovatno ubrzo napustiti Čukarički. On je najavio i dolaske i dodao da bi fudbaleri Čukaričkog trebalo više da veruju u sebe.

U ekipu sa Banovog brda nedavno su došli bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić, kao i Darko Bulatović i Marko Tomić iz Radničkog iz Niša, a tim su napustili Andrija Pavlović, Filip Stojković, Bojan Ostojić i Nemanja Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke