Matijašević: "Stojković je želeo da ide"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.07.2016.
01:45
Izvor: Beta

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da je fudbaler Filip Stojković želeo da ode i da nije imao razumevanja za želju beogradskog kluba da ostane.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Stojković je iz Čukaričkog prešao u Minhen 1860, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

"Imajući u vidu da je pred nama izuzetno važno drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, svi u klubu su hteli da po svaku cenu zadržimo Stojkovića. Filip je jedan od najboljih igrača Čukaričkog i mnogo bi nam značio u utakmicama protiv Videotona, koji ima kvalitetnu ekipu i favorit je u predstojećem dvomeču. Hteli smo da Stojković ostane, ali za našu želju ni novi Stojkovićev klub ni igrač nisu imali razumevanja. U odnosu na takav stav, drugačija opcija osim da ode nije postojala", naveo je Matijašević u saopštenju Čukaričkog.

On je dodao da je Stojković jedan od igrača koji je zadužio Čukarički prethodnih sezona i da "nisu hteli da pravime komplikacije prilikom transfera".

"Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Imamo opcije na poziciji desnog beka i očekujemo da ti igrači pruže svoj maksimum kako bi ostvarili zadatke trenera Milana Lešnjaka", dodao je Matijašević.

Fudbaleri Čukaričkog će u četvrtak od 19 časova u Madjarskoj igrati protiv Videotona, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Revanš utakmica je sedam dana kasnije u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 11.07.2016
08:58

Smesan klub i jos smesnija cifra, stvarno ne razumem sta mu je bilo u glavi.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 11.07.2016
15:00

Pa nešto naročito veća i nije mogla da bude, ako se uzme u obzir da Čuka nikada ništa nije u Evropi uradila, jedino stvarno šteta što filip nije imao razumevanja da ostane barem još jedno kolo kvalifiakcija.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 11.07.2016
22:19

Pa mogli su, ako bi igrao za Partizan, ,ali on igra za Čukarički kome je ovo možda i 2 najveći transfer u istoriji kluba.

avatar
Monday, 11.07.2016
16:16

Zavisi sta smatras pod narocito veca, mogli su sigurno jos toliko ako ne i milion i po, ali milion i dvesta ili trista bez nekog blama. Slazem se, nije u redu sa njegove strane.