Matijašević: "Ključan prvi meč u plej-ofu"

Autor: Beta Beta
utorak 12.04.2016.
14:28
Izvor: Beta

Prvi operativac Čukaričkog Vladimir Matijašević procenio je da duel sa Borcem na startu plej-ofa verovatno imati ključan značaj za ostvarenje ambicija koje "Brđani" imaju u Superligi.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević rekao je danas da je zadovoljan trenutnim stanjem ekipe i ponovio da je ambicija plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Ekipa u poslednje vreme igra dobro, ima stabilnost i fokus ka ostvarenju ambicija. Ali, pred nama je sedam utakmica od kojih svaka ima veliku važnost u borbi za plasman u Evropu. Gledajući raspored i eventualne kalkulacije, prvi meč u petak protiv Borca možda će biti i ključan za to što mi želimo na kraju sezone", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički posle podele bodova plej-of Superlige počinje sa 27 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan.

"Dobro je što je promenjen sistem takmičenja. Osim borbe za titulu koja je odavno rešena, biće vrlo zanimljivo i u plej-ofu i u plej-autu. Maltene nikome nije svejedno i to je jedna od novosti u srpskom fudbalu", kazao je Matijašević.

On je kazao da su prethodni treneri Vladan Milojević i Zoran Popović, kao i sadašnji Milan Lešnjak, doprineli da se klub nalazi na tom mestu.

"Imamo četiri pobede u nizu, od kojih smo tri ostvarili u gostima i to je nešto zbog čega se oseća zadovoljstvo. Čukarički želi da postane klub u kojem će neke stvari biti konstantne, to su dobri rezulati, sigurnost i stabilnost, poverenje i razvoj igrača", naveo je direktor Čukaričkog.

Kada je reč o kraju sezone i prelaznom roku, Matijašević je naveo da ima interesovanja za fudbalere Čukaričkog, što je najbitnije za renome tog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke