Matijašević: "Dobro smo prošli na žrebu"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
21:40
Izvor: Beta

Sportski direktor fudblaskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević ocenio je da je ekipa sa Banovog brda "dobro prošla" na žrebu za treće kolo kvalfikacija za Ligu Evrope.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog će u trećoj rundi kvalifikacija, ukoliko eliminišu Gabalu, igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Apolon iz Limasola i Trakaj iz Litvanije.

"Neke kiparske ekipe odnosno Apoel izbacivale su Crvenu zvezdu i Partizan. Međutim, sad nam je za evropsko takmičenje najbitnije da u četvrtak, revanš utakmicu drugog kola odigramo kao sinoć. Juče smo odigrali tvrdu, dobru utakmicu i videlo se da smo sazreli kao tim. Ako budemo tako igrali u revanšu, to nam garantuje prolaz, a neće biti lako ako se opustimo", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Apolon je u prvom meču drugog kola kvalifikacija na svom terenu u Limasolu pobedio litvanski tim sa 4:0, a Čukarički je, takođe kod kuće, sinoć pobedio Gabalu sa 1:0.

Napadač Čukaričkog Nenad Mirosavljević, koji je igrao na Kipru više od četri godine, kaže da mu je drago što su izvučeni kiparski tim.

"Drago mi je što se vraćamo tamo. U svakom slučaju bolje Apolon nego Borusija Dortmund. Imamo još utakmica, pa ćemo se time baviti kad dodđe vreme. Kiparski fudbal je u ekspanziji i sigurno nam neće biti nimalo lako", kazao je Mirosavljević.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 30. jula, dok su revanš mečevi na programu 6. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke