Matić: "U Niš sa nadom, iz Niša sa bodovima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
17:14
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Slavko Matić nada se da će njegova ekipa uspeti da ostane neporažena u duelu sa niškim Radničkim.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

U senci "večitog derbija" koji se u subotu igra na našem najvećem stadionu na programu će biti i preostalih sedam utakmica 24. kola Jelen Superlige.

Tako će u Nišu Radnički i Napredak odmeriti snage i igrati za bodove koji bi lako mogli da se ispostave ključnim za opstanak u ligi imajući u vidu da se obe ekipe nalaze u opasnoj zoni.

"Ekipa Radničkog je u utakmici protiv Čukaričkog pokazala svoj kvalitet i zasluženo osvojila bod. Nas i Radnički vezuje borba za opstanak, ali i organizovanost ekipa i disciplina. U Niš odlazimo sa nadom da ćemo se vratiti sa bodovima" rekao je trener Napretka Slavko Matić.

Napredak je u prolećnom delu sezone postigao tek tri gola ali stratega kruševačkog superligaša raduje to što odbrana igra na visokom nivou, pa se nada da će u Nišu mreža Zorana Popovića ostati mirna.

"Štoperski tandem Radović - Frimpong se pokazao kao vrlo odbar u poslednje dve utakmice. Paunović konkuriše za tim, vredno radi, a obzirom da u sledećoj nedelji igramo još dve utakmice, neke igrače treba odmoriti" ističe Matić.

Kadrovska situacija u ekipi Slavka Matića je znatno bolja nego prethodne nedelje pošto se povređeni Popović vratio u tim a na raspolaganju treneru biće Srđan Dimitrov i Slobodan Urošević koji su odslužili kazne zbog parnih kartona.

Utakmica 24. kola Jelen Superlige između Radničkog iz Niša i Napretka zakazana je za subotu, 25. april, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke