Matić: "U fudbalu nema emocija"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.03.2015.
17:27
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Slavko Matić poručio je da njegova ekipa putuje na Karaburmu kako bi zabeležila drugi trijumf u prolećnom delu sezone. Iako je najveći deo sezone proveo u OFK Beogradu Matić tvrdi da u subotu neće biti emocija i sentimentalnosti.

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka nastavljaju borbu za opstanak u Jelen Superligi gostovanjem na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Nedeljni duel OFK Beograd i Napretka posebno će biti interesantan zbog činjenice da strateg gostujućeg tima svoju fudbalsku karijeru vezuje za Karaburmu.

"OFK Beograd je klub u kojem sam se afirmisao kao igrač, klub u kojem sam počeo trenersku karijeru, klub o kome mogu da kažem sve najbolje. Tu imam mnogo prijatelja, počev od ljudi koji održavaju stadion pa do uprave, ali ovaj posao je takav da ne sme biti emocija i sentimentalnosti" počeo je svoje izlaganje Matić.

Napredak je u prva dva prolećna kola ostvario poraz i pobedu, dok "Romantičari" još uvek nisu osetili slast trijumfa u nastavku šampionata.

"Poznajemo dobro ekipu, oni su odlično organizovan tim. Čeka nas težak zadatak. Oni imaju sigurno motiv više, posle poraza i nerešene utakmice, jure prvu pobedu u polusezoni. Mi smo osokoljeni dobrim rezultatom iz pređašnje utakmice, i idemo na Karaburmu da probamo da osvojimo bodove" zaključio je Matić.

Defanzivac Napretka Stevan Luković spreman je za obračun sa članovima navalne linije OFK Beograda. Uoči nedeljne utakmice na Karaburmi Luković se prisetio prvog ovosezonskog duela dva tima kada su gosti slavili pod Bagdalom.

"Ekipa OFK Beograd ima dosta dobrih pojedinaca. Biće teška utakmica. Oni su nam ostali dužni iz jesenje polusezone zbog poraza u Kruševcu, tako da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i da pokušamo da pobedimo" rekao je Luković.

Što se tiče kadrovskih problema u ekipi Napretka, na Karaburmi sigurno neće nastupiti suspendovani Gobeljić dok se ostali igrači nalaze na raspolaganju treneru Slavku Matiću.

Utakmica OFK Beograd - Napredak zakazana je za nedelju sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 06.03.2015
20:56

Molio bih administratora sajta, ili onog ko obavlja vesti, da u naslovu napise ime i prezime ili samo pocetno slovo imena i prezime, u ovom slucaju S.Matic, tako bi citaoci znali o kome se radi, ja sam mislio da je ovo izjavio Nemanja, inace ne pratim domaci fudbal, pozdrav, i hvala ukoliko prihvatite savet

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 07.03.2015
02:27