Matić: "Teško nam pada pogled na tabelu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nemanja Matić rekao je da spreman dočekuje duel sa Danskom u Kopenhagenu i istakao da veruje u to da će "Orlovi" u nastavku kvalifikacija popraviti utisak.

abola.pt
abola.pt

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije otputovali su u petak za Beč pošto će u subotu u Austriji odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Azerbejdžana u sklopu priprema za ono što ih očekuje šest dana kasnije.

Ekspedicija "Orlova" bila je brojnija za dva nova člana pošto su se reprezentaciji priključili Nemanja Matić i Branislav Ivanović, prvotimci Čelsija koji su prethodnih dana sa klubom boravili u Australiji.

"Tačno je da na kraju sezone ne mogu da se osećam kao na početku ali ću se potruditi da u dva naredna susreta budem na visini zadatka" počeo je svoje izlaganje na aerodromu "Nikola Tesla" Nemanja Matić.

Vezista Čelsija imao je sjajnu sezonu na klupskom nivou ali je učinak sa reprezentacijom bio poražavajući.

"Nikome od nas nije lako kad bacimo pogled na tabelu i vidimo bodovni učinak, ali verujem da možemo da do kraja kvalifikacija popravimo utisak" kazao je Matić.

Reprezentacija Srbije nalazi se na pretposlednjoj poziciji u grupi "I" uoči gostovanja Danskoj pošto je posle četiri odigrana meča osvojila samo jedan bod i postigla tri gola od kojih je jedan dao upravo Nemanja Matić na gostovanju Portugalu.

"Protiv Portugala smo pokazali da umemo da igramo, da i protiv takvog rivala možemo da pripretimo u napadu, pa ostaje da u igri popravimo neke stvari koje dovode do nekih grešaka" rekao je Matić i dodao,

"Danci nas, logično, više zanimaju od Azerbejdžana. Dobra su reprezentacija, što se videlo i u onoj utakmici u Beogradu u kojoj su nas pobedili" zaključio je vezista Čelsija.

Prvu od predstojeće dve utakmice reprezentacija Srbije igra u Sankt Peltenu od 17 časova protiv selekcije Azerbejdžana, a mnogo bitniji duel zakazan je za 13. jun u Kopenhagenu kada će se "Orlovi" boriti za ostanak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke