Matić pred Zvezdu: "Da bude treća-sreća"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
13:29
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Petu utakmicu u prolećnom delu sezone fudbaleri kruševačkog Napretka igraju protiv aktuelnom prvaka Srbije i to na domaćem terenu. Pred treće gostovanje u Beogradu strateg Kruševljana poslužio se onom narodnom - "neka bude treća-sreća".

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Fudbalere Napretka u subotu očekuje najveće iskušenje od početka prolećnog dela sezone pošto će u okviru 20. kola Jelen Superlige gostovati braniocu titule, ekipi Crvene zvezde.

"Pokazali su sav svoj potencijal u poslednjim utakmicama, imaju odlične pojedince i tim, ali i trenera koji ih vodi na pravi način" počeo je svoje izlaganje Slavko Matić.

Mladi stručnjak preuzeo je Napredak tokom zimske pauze u šampionatu a posle četiri utakmice na klupi Kruševljana ima skor 1-1-2. Oba poraza "Čarapani" su doživeli na gostovanjima u Beogradu pa se nadaju da će duel sa Crvenom zvezdom biti "treća-sreća".

"Idemo da se nadigravamo sa njima i nadam se da će, kada je u pitanju rezultat, ovo treće gostovanje u Beogradu ovog proleća biti i treća-sreća" poručuje Matić.

Kruševljani u subotnju utakmicu ulaze kao dvanaesta ekipa na tabeli JSL sa 20 osvojenih bodova, premda Slavko Matić veruje da je njegov tim igrama zaslužio veći bodovni saldo.

"Protivnički golmani su protiv nas proglašavni i za igrače utakmice, što govori o našem stilu igre, jer mi se uvek trudimo da postignemo gol više. Moramo da nastavimo da ponavljamo dobre stvari, a da u hodu ispravljamo greške, to će nam se na kraju isplatiti" zaključio je Matić.

Utakmica Jelen Superlige između Crvene zvezde i Napretka zakazana je za subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke