Matić: "Nisu samo igrači krivi..."

Autor: Beta Beta
nedelja 11.10.2015.
21:53
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da je sudija u velikoj meri uticao na ishod meča sa Portugalom, svoj postupak je opisao kao glup, a prokomentarisao je i neuspeh u upravo završenim kvalifikacijama.

Beta/AP Photo/DarkoVojinović
Beta/AP Photo/DarkoVojinović

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić rekao je večeras da je ispao glup na utakmici sa Portugalom zbog toga što je dobio crveni karton.

"Suđenje inače ne komentarišem, ali je arbitar stalno prekidao igru i bezveze nam dao dva crvena kartona. Nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu. Dobio sam udarac i iznervirao sam se, postupio sam glupo", rekao je Matić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Na tom susretu isključeni su Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, koji će zbog toga propustiti početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je porazom od Portugala sa 2:1 završila kvalifikacije za kontinentalni šampionat.

Matić je kazao da igrači nisu jedini krivci za to što se Srbija nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

"Šta bi bilo, kad bi bilo... Javnosti bih ostavio da sudi o tome. Mi nismo jedini krivci, sve je počelo od onog drona na utakmici sa Albanijom. Uradićemo sve što možemo da ispravimo ovo", kazao je Matić.

Kada je reč o utakmici protiv Portugala, Matić je rekao da je njegova ekipa dominirala u svim segmentima tokom cele utakmice, ali da je sudija David Fernandez Borbalan "seckanjem igre" sprečio da uradi nešto više.

Matić je takođe istakao da mu je drago što je na stadionu Partizana bio veliki broj roditelja sa decom i pored kiše i lošeg vremena.

Srbija neće igrati takmičarsku utakmicu do septembra, kada će igrati protiv Irske u prvom kolu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leeds United
Monday, 12.10.2015
00:30

Donekle je covek u pravu. Svi su krivi, pocevsi od Toleta pa nadalje!

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 11.10.2015
22:22

Nemojte samo da ispravljate, doterali ste cara do duvara.

avatar
33
Sunday, 11.10.2015
22:21

Sve u svemu, ako ovako nastavimo, Rusija će biti ravna Mont Everestu.

avatar
Rodjen kao ratnik
Sunday, 11.10.2015
22:05

ne nego su navijaci krivi :/

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
22:00

Do septembra sledece godine:-D Maticu, mozda je bezveze u smislu da je manje-vise jeftino, ali apsolutno si ga opravdano odbio, i ipak i kod tebe postoji ta latentna sklonost ka glupiranju:-D Ljudi, pobunite se protiv selektora, vidi se da je struka ta koja ne obavlja dobro svoj posao jer nije dorasla zadatku, ali naravno da nije samo struka kriva i niko vas ne krivi zbog onoga na sta, realno, niste mogli da uticete:-/ SRBIJA!!!

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Monday, 12.10.2015
09:08