Matić: "Najteže protiv 'davljenika'"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.03.2015.
14:52
Izvor: Beta

Jedan od najboljih fudbalera i kapiten Čukaričkog Igor Matić konstatovao je da se bodovi najteže osvajaju protiv timova koji se grčevito bore za opstanak, poput narednog rivala iz Čačka.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je da je njegova ekipa favorit u predstojećoj utakmici protiv Borca, ali da i pored toga očekuje težak meč.

"Najteže su, takozvane 'već dobijene' utakmice. Svi očekuju od nas tri boda, ali sigurno nas očekuje ni malo lak posao. Borac se bori za opstanak, za 'goli život', svaki bod im znači, ali mi imamo svoje ambicije, svoje želje", rekao je Matić.

Fudbaleri Čukaričkog u okviru 18. kola Superlige na svom stadionu dočekuju Borac. Čačani na Banovo brdo dolaze posle poraza od Rada u prošlom kolu, kao četrnaestoplasirana ekipa na tabeli. Čukarički ima priliku da veže petu pobedu u prvenstvu.

"Ušli smo u seriju, u dobru formu. Očekujem da će teren biti dobar za igru, da ćemo podići kvalitet igre u odnosu na prva dva kola prolećnog dela lige i da ćemo zabeležiti pobedu", kazao je Matić.

Kapiten Čukaričkog pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion na Banovom brdu.

"Mnogi pričaju o Čukaričkom kao ekipi koja igra najlepši fudbal u Srbiji. Želimo da u subotu to dokažemo i pokažemo ljudima zašto treba da dolaze na Banovo brdo iz utakmice u utakmicu. Radimo kvalitetno, brusimo formu. Mislim da kao ekipa možemo još bolje da igramo i očekujem da ćemo već protiv Borca to pokazati. Želimo da još jednom obradujemo naše navijače", rekao je Matić.

Utakmica između Čukaričkog i Borca igra se u subotu, od 13.30. Ulaz na istočnu tribinu stadiona biće besplatan, a karte za zapadnu tribinu koštaju 300 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke