Matić: "Nadam se punom stadionu protiv Albanije"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
00:01
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić izjavio je večeras da se nada punom stadionu u duelu sa Albanijom uprkos razočaravajućem remiju sa Jermenijom na startu kvalifikacija za EURO 2016.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije remizirala je na startu kvalifikacija za EURO 2016. pa će za popravljanje utiska iz Jerevana biti neophodan trijumf nad Albanijom u Beogradu.

Vezista Čelsija Nemanja Matić izjavio je nakon duela sa Jermenijom da se nada punom stadionu u duelu sa Albanijom i poručio da će ekipa odigrati bolje narednom utorka.

"Očekujem odnosno bar se nadam punom stadionu protiv Albanije. Znam koliko narod u Srbiji želi da gleda reprezentaciju na velikom takmičenju. Ovo je dobra prilika da to ostvarimo. Znam i da se od nas očekuje bolja igra od ove u Jerevanu, nadam se da će to da se dogodi upravo u utakmici protiv Albanije" rekao je Matić.

Još jedan naš reprezentativac koji se nalazi pod ugovorom sa premijerligaškim timom smatra da bod u Jermeniji nije ono što su "Orlovi" želeli ali da trijumf nad Albanijom može da dovede stvari na svoje mesto.

"Posle primljenog gola, na svu sreću, usledio je odbranjeni penal našeg golmana Stojkovića i uspeli smo da dođemo bar do remija. Osvojeni bod nije ono što smo želeli u ovom meču, ali posle svega viđenog, moramo da budemo zadovoljni" zaključio je Matija Nastasić.

Reprezentacija Srbije narednu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2016. igra u utorak, 14. oktobra, protiv Albanije na stadionu Partizana u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke