Matić digao glas: "Spasiću dali otkaz umesto povišice"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
22:37
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Aktuelno rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan izazvalo je lavinu odlukom da otpusti višegodišnjeg trenera Igora Spasića, a tim povodom se oglasio i as Čelsija Nemanja Matić.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Dugogodišnji trener u mlađim kategorijama FK Partizan Igor Spasić dobio je u nedelji na izmaku otkaz čime su aktuelni čelnici kluba iz Humske na sebe navukli gnev velikog broja uglednih fudbalskih poslenika.

Svoj glas protiv "proterivanja" Igora Spasića iz Partizana podigli su Dušan Trbojević, Nikica Klinčarski, Milovan Đorić i Zvonko Živković, a tokom večeri se oglasio i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Vezni fudbaler Čelsija svojevremeno je prešao iz Crvene zvezde u Partizan na insistiranje Igora Spasića, a u večerašnjoj izjavi za "Blic" poručio je da je Partizan dugogodišnjem treneru trebalo da poveća platu umesto što ga je otpustio.

"Nije moje da se mešam, ali moram da prokomentarišem ovu situaciju. Moje mišljenje je da je Igor Spasić, umesto otkaza, trebalo da dobije povećanje plate i to za dupli iznos. Jer, on je, kroz svoj rad u školi, doneo mnogo Partizanu, mislim pre svega na novac i kvalitet" rekao je Matić.

Podsećamo da je Igor Spasić "otvorio dušu" i otkrio da je dobio otkaz isključivo zbog toga što je podržao Nenada Bjekovića, na šta je reagovao i Miloš Vazura porukom da su loši rezultati doveli do otkaza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jfvr
Sunday, 23.10.2016
19:11

Sistematski rusenje Partizana od strane SNS-a....Uprava napolje!!!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
23:30

Bravo, Matke! Mnogo dobar covek i odlican fudbaler. Samo nemoj u Juve:-D

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 23.10.2016
07:19

neće, ne treba nam

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 23.10.2016
16:55

Haha koji šuk :-D

avatar
SRBIJAA
Sunday, 23.10.2016
10:12

Hahahahaha, taman sam bio spreman da pritisnem lajk, kad procitam ovo za Juve..... Onda sam odustao..