Matić: "Da ostanemo neporaženi na 'Karađorđu'"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
17:47
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nakon poraza od Jagodine na domaćem terenu, a uoči gostovanja novosadskoj Vojvodini, trener fudbalera kruševačkog Napretka Slavko Matić kazao je da bi sve osim poraza u "srpskoj Atini" bilo prihvatljivo za njegov tim.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka nastavljaju borbu za opstanak u Jelen Superligi na gostovanju novosadskoj Vojvodini kojoj usled uskršnjih praznika izlaze na megdan već u četvrtak.

Prethodnog vikenda "Čarapani" su doživeli poraz na domaćem terenu, ponovo dospeli u opasnu zonu zbog čega trener Slavko Matić smatra da sve osim poraza u Novom Sadu bio uspeh za njegov tim.

"Pokazali smo dobre igre u prethodnim utakmicama. Na žalost, rezultat je izostao, ali nas to nije poremetilo. Atmosfera u ekipi je odlična, radi se dobro i puni smaopouzdanja odlazimo za Novi Sad. Mislim da se možemo vratiti neporaženi" rekao je Slavko Matić.

Napredak se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova pa će do kraja šampionata voditi grčevitu borbu za opstanak u ligi.

"Kao što smo rekli pred nastavak prvenstva, naši ciljevi su opstanak u elitnom rangu takmičenja i promocija mladih igrača. Opstanak ćemo obezbeđivati iz utakmice u utakmicu, a afirmaciju mladih igrača, kao što ste mogli da vidite, započeli smo početkom prolećnog dela prvenstva" zaključio je Matić.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između novosadske Vojvodine i Napretka zakazana je za četvrtak, 9. april, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke