Matić: ''Čeka nas najteže gostovanje u ligi''

Autor: Beta Beta
petak 05.08.2016.
12:45
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je danas da njegovu ekipu u Novom Pazaru očekuje jedno od najtežih gostovanja u domaćem šampionatu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički sutra od 20.00 igra protiv Novog Pazara utakmicu trećeg kola Super lige Srbije.

"Idemo ekipi koja pred svojom publikom igra dobro. Sigurno da nas očekuje možda jedno od najtežih gostovanja. U prve dve utakmice imamo jedan bod, nismo to očekivali, ali prvenstvo je dugo, imamo još 35 utakmica i treba ići od meča do meča. Ovaj prvi naredni duel je stvarno težak, ali očekujem da nam se iz prethodne utakmice protiv Radnika bar nešto vrati",
rekao je Matić novinarima na stadionu Čukaričkog.

I ekipa s Banovog Brda i Novi Pazar su u prva dva kola osvojili po bod.

Upitan da li je fizički spreman da odigra celu utakmicu, Matić je rekao da isključivo od trenera zavisi da li će početi utakmicu, ali je dodao da se dobro oseća i da daje sve od sebe bilo da je na terenu pet, deset ili svih 90 minuta.

"Mladjim igračima u svakom trenutku treba podrška i neko da povuče ekipu, a ja ču se uvek truditi da to radim na pravi način"
, rekao je Matić.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da će njegova ekipa na teren u Novom Pazaru izaći u najjačem sastavu i da će dati 100 odsto svojih mogućnosti.

"Očekuje nas teška utakmica. Ekipa Pazara je odigrala jedan meč na strani do sad i skenirali smo iz te utakmice koliko smo mogli. Njihovog trenera Zorana Marića jako dobro poznajem, radi se o kvalitetnom treneru i njegove ekipe uvek igraju dobar fudbal. Pored lepe atmosfere očekuje nas jak tim Pazara... Čukarički će izaći sa najjačim mogućim sastavom, odigrati svih 90 minuta sto posto", rekao je Lešnjak.

Novinare je zanimalo koji su aduti Čukaričkog za ostvarivanje cilja ove sezone, a Lešnjak je odgovorio da je adut isključivo kvalitet igrača.

"Ciljevi su da se izbori mesto u Evropi kroz Kup ili prvenstvo, a naši aduti su kvalitet naših igrača. Neki kvalitetni pojedinci su otišli, ali i ovi koji su tu imaju kvalitet. Naravno, potrebno je vreme i očekujem da ćemo uspeti. Imamo problema sa realizacijom, ali se nadam da ćemo i to popraviti", naveo je Lešnjak.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Novog Pazara igra se sutra od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke