Maštao o titulu na punoj "Marakani", debitovao porazom 'bez svedoka'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.04.2016.
11:37
Izvor: Sportske.net

Talentovani defanzivac Crvene zvezde Miloš Stojanović mesecima je maštao o debiju u prvom timu voljenog kluba, a kada mu se ukazala šansa da zaigra snovi su se pretvorili u košmar.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svako dete koje svoje fudbalsko obrazovanje stiče u Crvenoj zvezdi mašta da jednog dana zaigra pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić", pa tako ne Miloš Stojanović nije bio izuzetak.

Omladinski reprezentativac Srbije mesecima je maštao o trenutku kada će upisati debitantski nastup u prvom timu, a sudbina je htela da to bude baš u meču koji je za Zvezdu imao posebnu važnost.

Da nije bilo nereda na "večitom derbiju" i kazne Disciplinske komisije Miloš Stojanović bi u sredu istrčao pred pune tribine stadiona "Rajko Mitić" i dobio šansu da na debitantskoj utakmici osvoji trofej sa crveno-belima.

"Trebalo je da ovu utakmicu pamtim dugo. Međutim, ma koliko da sam bio srećan što mi je trener ukazao priliku da zaigram od prvog minuta, toliko sam bio i tužan što igramo pred praznim tribinama" kaže talentovani štoper.

Odsustvo navijača uslovilo je i nešto lošiju partiju izabranika Miodraga Božovića pa je na kraju Čukarički uspeo da nanese crveno-belima i prvi ovosezonski poraz.

"Jučerašnja slika nije ona koju sam mesecima pravio u svojoj glavi. Na sve to, nadovezao se i poraz. Prvi poraz ove sezone. Nije nam lako, meni pogotovo, ali to se desilo i više ne možemo ništa učiniti po tom pitanju" ističe Stojanović.

Perspektivnom štoperu Crvene zvezde ostaje da žali što mu debi u prvom timu neće ostati u lepom sećanju, ali to nije svakako neće značajnije uticati na Stojanovićev dalji razvoj jer se od njega očekuje mnogo u godinama koje slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Thursday, 28.04.2016
21:48

Nisi ni svestan da je tvoj san da igraš protiv OFK-a.

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 28.04.2016
15:39

a ono iznad semafora sto je pisalo? fss ako ne uradi pravu stvar sada onda nikada nece! celu sezonu bez publike mada je i to blaga kazna ili oduzimanje te licence koju su olako dali!

avatar
Аполо
Thursday, 28.04.2016
13:18

Polako, ako na debiju nije poslo kako treba ne znaci da nece u kasnijim utakmicama. Na kraju krajeva da je napad bio efikasniji, kao sto nije, slavili bismo titulu. Sta da se radi, idemo dalje ali mora to mnogo bolje.

avatar
Thursday, 28.04.2016
11:48

Kakva steta :D

avatar
Кун
Thursday, 28.04.2016
13:18

A i nije tolika kad se razmisli, sve ste dalje od drugog mesta. :)