Marko Perović otišao iz Radničkog

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
12:00
Izvor: Sportske.net

Letošnje veliko pojačanje kragujevačkog Radničkog, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Perović završio je ovu veoma kratku epizodu u Kragujevcu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Navijači Radničkog su od njega mnogo očekivali ove jeseni, imajući u vidu Perovićevu reputaciju, ali ta očekivanja na terenu nisu opravdana.

Perović čak nije bio ni standardan u prvoj postavi Radničkog, pa rastanak još pre završetka jesenjeg dela sezone gotovo nikoga nije iznenadio.

Ugovor je sporazumno raskinut, što je i zvanično potvrđeno na klupskom sajtu, a prema poslednjim informacijama, Perović je pronašao inostrani angažman u Aziji.

A kad je Radnički u pitanju, još jedna vest je juče privukla pažnju, a to je odbijanje igrača da izađu na trening zbog neisplaćenih zarada. Videćemo kako će se svi ti problemi rešiti, a Kragujevčane do kraja jesenje sezone očekuje još duel sa novosadskom Vojvodinom narednog vikenda na svom terenu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 02.12.2014
14:17

Takvi igrači mogu da igraju samo u Crvenoj zvezdi jer tamo imaju ogromnu pomoć sudija koji prikrivaju sve njihove mane i pomognu im da postanu "junaci mečeva", evo ga Darko Lazić prošlog proleća je bio na pozajmici u Spartaka nije mogao da igra jer ima boljih od njega, sada su ga vratili u Zvezdu i najbolji je u odbrani, naravno kad mu je dozvoljeno da igra odbranu da gura s leđa protivnika rukama pri svakom vazdušnom duelu, da namerno igra rukama na loptu i da se to ne svira niti dobije žuti karton, da napravi po 3-4 faula sa leđa od kojih se 1-2 ne dosude, a za ostale ne dobije žuti karton, da ruši igrača u izglednoj poziciji za gol i dobije samo žuti...kad bi sudije sudile pošteno bio bi jedan od smešnijih odbrambenih igrača u JSL i na svakoj drugoj utakmici koju igra bi dobio crveni karton za igru koju prikazuje.