Marko Nikolić: ''Prestrogo je i penal i isključenje!''

Autor: Beta Beta
sreda 03.12.2014.
16:34
Izvor: Sportske.net, Beta

Kao i njegov kolega Milan Milanović na drugoj strani, i trener Partizana je korektno prokomentarisao današnji epilog meča na Vračaru i situaciju koja je prethodila golu odluke.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, trener Rada Milan Milanović je konstatovao da je Partizan zasluženo pobedio i dodao da je prekršaj za najstrožu kaznu postojao.

Tom prilikom je direktan crveni karton zaradio fudbaler Rada Miloš Marković, a Petar Škuletić je bio precizan sa bele tačke.

Ovu situaciju i odluku sudije Dejana Filipovića posle meča je prokomentarisao i trener Partizana Marko Nikolić. On se uglavnom složio sa svojim kolegom Milanovićem, ali iako je to umnogome olakšalo posao njegovom timu u drugom poluvremenu, on je naglasio da je crveni karton Markoviću bio - prestrogo dosuđen.

"Iz pozicije u kojoj sam ja bio tu nije bilo ništa sporno. Delovalo je sve čisto, mada je za mene ta odluka i penal i crveni prestroga, jer to remeti utakmicu. Oni koji donose odluke idu u pravcu da menjaju to pravilo", rekao je Nikolić.

Tu situaciju, odnosno prekršaj Markovića nad Ninkovićem možete da pogledate OVDE.

Partizan u nedelju čeka utakmica sa Borcem iz Čačka, poslednja u jesenjem delu sezone.

"Videli ste da smo i danas imali kadrovskih problema, jer je Nemanja Petrović igrao na desnom beku, verovatno prvi put u životu, pošto je Lazar ćirković ispao iz konkurencije. Sad imamo pet dana do utakmice sa Borcem, to je za nas premija. Želimo da zadržimo bodovnu prednost, što je lepa zaliha pred odlazak na pauzu", rekao je Nikolić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 03.12.2014
17:38

Sudija je postupio po pravilima jer je prekršaj postojao u šesnaestercu zato je dosuđen penal, prekršaj je sa leđa u trenutku kada je napadač u izglednoj šansi za gol zato je direktan crveni karton i to je sve po pravilima, a sad možemo da diskutujemo da li su pravila prestroga prema odbrambenim igračima i ekipi koja se brani u takvim situacijama ili ne ali to već instanca FIFA-e i UEFA-e.

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 03.12.2014
19:34