Marko Nikolić pred put u Niš: ''Zvanično JOŠ NISAM kažnjen!''

Autor: Beta Beta
utorak 16.05.2017.
11:54
Izvor: Beta

''Poštar'' još nije stigao u Humsku, a kad će ne zna se...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa izdržati pritisak do kraja prvenstva, kao i da će u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Super ligi Srbije crno-beli pružiti maksimum i tako doći korak bliže osvajanju titule.

"Nalazimo se u zaista jednoj izvanrednoj rezultatskoj seriji, ali koja nas još uvek nije dovela ni do jednog trofeja. Sve pohvale za takve rezultate idu na adrese igrača Partizana. Pokazali su stabilnost i kvalitet igre...

Ja sam radostan zbog toga i imam veliko poverenje da će biti u stanju da zaista daju jedan pravi maksimum za ovaj dres koji nose. To je nesto što najvise imponuje publici, ali i stručnom stabu. Nemam dilemu da će takav odnos pokazivati do kraja ovog prvenstva i da će izneti pritisak do kraja",
rekao je Nikolić novinariam u Beogradu.

"Partizan ne zna da igra na nerešeno, pogotovo u Srbiji. Ako smo mogli deset meseci da igramo bez prava na 'kiks' i u tome da opstanemo, ne vidim razlog da se promeni nešto u poslednjih pet dana", dodao je on.

Partizan će sutra gostovati u Nišu ekipi Radničkog. Crno-beli bi već sutra mogli da osiguraju trofej u prvenstvu Srbije, ali im je za to potrebno da pobede, ali i poraz ili remi Crvene zvezde od Javora.

"Idemo uslovno u goste. Kažem uslovno jer očekujem veliku podršku naših navijača. Siguran sam da će napraviti atmosferu za pamćenje. Poznato je koliko imamo publike u južnoj Srbiji.

Očekujem jako dobar i prijatan ambijent protiv tima ima dobrog i kvalitetnog trenera, ali i nekoliko iskusnih igrača. Mislim da su oni jedan od najtakmičarskijih ekipa u ligi",
rekao je Nikolić.

Fudbalski savez Srbije suspendovao je Nikolića na jednu utakmicu, ali trener crno-belih kazao je da mu kazna još uvek nije stigla.

--
-

"Odluku nisam ni dobio. Zvanično još nisam kažnjen. Spremam se kao da ću da vodim ekipu, ali i da ne vodim, spremni smo i na to. Imam poverenja u stručni štab, ali ekipu. Nije potrebno da sugerišem, jer mi sve ovo gledamo jednim očima. Dobro smo odradili pripremu utakmicu. Motivisani smo maksimalno",
rekao je Nikolić.

On je dodao da niko ne može da želi pobedu više od njegove ekipe, iako je primetio da su igrači Radničkog "silno motivisani".

Nikolić je izrazio nadu da će glavni akteri "vrlo bitne" utakmice biti "isključivo fudbaleri, a ne neko drugi".

Utakmica 36. kola Super lige između Radničkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu Čair.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 16.05.2017
15:45

Spremni smo na obe varijante. To nece nista promeniti u nasoj pripremi utakmice, naprotiv. Necu dozvoliti da neko na bilo koji nacin osteti Partizan. U Partizanu tvrde da je DK FSS tom prilikom prekrsila nekoliko procedura koje je sama donela, a jedna od njih je i uzimanje izjava od svih aktera incidenta o kojem se odlucuje. Nikolicevu izjavu o tome zbog cega ga je glavni sudija iskljucio na insistiranje cetvrtog arbitra (sutra i prvog), prema tvrdnjama ljudi iz Partizana, niko od -disciplinaca- FSS nije trazio, samim tim, ni dobio. Osnovni postulat svakog upravnog i disciplinskog postupka je obaveza da se pre donosenja odluke protiv neke stranke, pre donosenja odluke kojom se odlucuje o njenim pravima i obavezama, dakle, pre odlucivanja koje moze da ide u i korist stranke, ali i na njenu stetu sto zavisi od rezultata postupka i dokaza izvedenih u istom, istoj da mogucnost izjasnjenja na inicijativu ili zahtev za pokretanje postupka sto predstavlja odbranu stranke u tom postupku. Medjutim, mi ovde imamo situaciju da DK svesno krsi ta pravila postupka kako bi sto pre doneli odluku o kaznjavanju MARKA NIKOLICA, a na ruku im ide i to sto zalba nema suspenzivno dejstvo, odnosno, ne odlaze izvrsenje kazne. Znaci, ne vredi nista ni da se zalimo na tu odluku, njega sutra nece biti na klupi.

avatar
X
Tuesday, 16.05.2017
12:42

Ljudi, samo inat nasih igraca ako proradi da razbiju Radnicki mozemo da se nadamo tituli. Nije slucajno Nikolic kaznjen u tako kratkom roku. Nije slucajno delegiran zvezdas za glavnog sudiju i nije slucajno cetvrti sudija Glodjovic, covek koji prosle sezone nije svirao penal nad Mihajlovicem u derbiju i koji je ponistio cist gol Partizanu na istoj utakmici. Dakle, ili penal za Radnicki ili crveni za igrace Partizana, nesto od ta dva je sigurno, a mozda i jedno i drugo. Ako ne proradi inat kod nasih igraca, jer od lepe igre nema nista, titula je Zvezdina.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
13:20

Njihova moze da bude (a i jeste) samo vecna sramota, titula je odavno vec u nasem vlasnistvu i moralno i na svaki drugi nacin.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 16.05.2017
14:56

Zato cz u Ivanjicu ide na izlet,Javor prepolovljen.Sve su pripremili da uzmu titulu.Veliko je pitanje koliko ce se dozvoliti tandemu DJU-LE da igra.Obojica su sklona pomalo pravljenju bezveznih prekrsaja pa jedino tu da udare sudije najjace.I da bilo kog drugog iskljuce,moze se ostati neporazen u Nis

avatar
SRCE MOJE
Tuesday, 16.05.2017
12:25

Dostojanstveno primiti postu.Igrati pametno, srcem a hladne glave.Pobediti i tacka na sve price.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
11:55

Uklonite sve postanske sanducice sa stadiona:-D

avatar
Tuesday, 16.05.2017
13:19

I Nikolic se nasalio na ovu temu:-D