Marko Nikolić poveo svoju ekspediciju u Beograd

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.08.2017.
13:06
Izvor: Sportske.net

Ekipa Videotona danas se uputila u glavni grad Srbije gde će sutra odigrati prvi meč poslednjeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Na zvaničnom klupskom sajtu i društvenim mrežama objavljeno je par detalja pred sam polazak u Beograd, što možete da vidite u prilogu.

Nešto ranije, štoper Videotona Atila Fiola dao je opširan intervju za ''Nemzeti sport'' i tom prilikom naglasio da će glavni cilj njegovog tima biti da ne primi gol u Humskoj, a ako bi pritom uspeli i da postignu bar jedan, njihovo zadovoljstvo bi bilo još veće.

On je istakao i da je Marko Nikolić detaljno upoznao ekipu sa kvalitetima crno-belih.

''U utorak ujutru smo ih analizirali i pokušaćemo da sprovedemo ono što trener traži od nas. Stručni štab veruje da je Partizanov najveći kvalitet u ofanzivi, a gledajući sa vedrije strane, i mi možemo da pokažemo da naša odbrana nije slabija od njihovog napada'', poručio je Fiola.

Mnogi su posle pobede Videotona nad Bordoom počeli da mađarskog vicešampiona predstavljaju kao favorita, ali Fiola ne želi da potceni Partizan. Naprotiv.

''Hajde da izbegnemo nesporazume - naš naredni rival je u najmanju ruku kvalitetan kao i prethodni. Mi ćemo imati šansu da prođemo dalje samo ako budemo igrali fudbal kao protiv Bordoa. Ako ne i još bolji'', poručio je Fiola, koji je proteklog vikenda protiv Debrecina igrao u štoperskom tandemu sa kapitenom Juhasom.



-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke