Marko Nikolić otkrio plan priprema - Partizan igra protiv jakih rivala

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.05.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crno-beli su sa svojim navijačima tokom protekle nedelje imali mnogo razloga za slavlje, osvojena je dupla kruna, izboren plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ono najvažnije tek sledi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dok su igrači na zasluženom odmoru, u Humskoj već uveliko rade na formiranju ekipe koja će tokom leta da ''napadne'' plasman u Ligu šampiona.

Juče je predsednik Partizana Milorad Vučelić potvrdio da je Brazilcu Leonardu već ponuđen novi, poboljšani ugovor, da će već danas isto biti učinjeno i sa Evertonom, ali i još nekolicinom ključnih igrača, pa će od ishoda tih pregovora umnogome zavisiti izgled Partizanove ekipe u novoj sezoni.

Za to vreme, trener Marko Nikolić je do tančina isplanirao letnje pripreme, a detalje je otkrio u izjavi ''Novostima''.

''Počinjemo sa obaveznim medicinskim testovima 10. i 11. juna, a prozivka je 12. juna. Dva dana krećemo na sedmodnevne pripreme na Zlatibor gde ćemo odigrati kontrolni meč protiv Mladosti iz Lučana, a 21. juna se vraćamo u Beograd.

Posle dva dana odmora, selimo se u Sloveniju gde ćemo na desetodnevnim pripremama igrati protiv Kopenhagena i CSKA iz Moskve'',
izjavio je Nikolić.

Naravno, prezadovoljan je učinjenim u minuloj sezoni, u kojoj je uspeo da ispuni obećanje dato ''Grobarima'' po neplanranom završetku svog prvog mandata u Humskoj pre dve godine.

''Jednom sam već otišao iz Partizana, kada je bio prvi na tabeli i pred finalom Kupa. Tada sam obećao da ću da se vratim i da ću sa svojim igračima da završim započeti posao i da ćemo napraviti uspeh za pamćenje'', podseća Nikolić.

Tridesetosmogodišnji stručnjak se takođe osvrnuo i na prozivke iz Zvezde da je u fibalu ''parkirao autobus'' pred golom Nemanje Stevanovića. Naravno, imao je spreman odgovor.

''Finala se ne igraju, ona se osvajaju'', zaključio je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dalibor Vizir
Tuesday, 30.05.2017
09:41

Delija sam ali bih voleo da Nikolic nasledi za par sezona Muslina jer je odlican trener !!!

avatar
Saša Ilić
Monday, 29.05.2017
13:46

Prvo 2 ozbiljna štopera pa onda sve ostalo.

avatar
Burazer
Monday, 29.05.2017
13:31

Ladno je mladji od Sase Ilica.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 29.05.2017
11:30

Konacno ce biti pravog fudbala i na pripremama,bilo bi dobro da na Dance ne naletimo i kasnije :D

avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
10:16

NOVO IME (Stevanovic, Jovicic)- Vulicevic (Cucin), NOVO IME (NOVO IME), Ostojic (Bosnjak), NOVO IME (El Monir- moze i levog veznog)- NOVO IME (Jankovic, Djurickovic-moze/gu i ofanzivnog veznog), NOVO IME (Kosovic +mozda Marjanovic), EVERTON (Radin- moze i (vise) desnog i levog beka), Leonardo (Stevanovic)- Djurdjevic (Jovanovic), NOVO IME- najverovatnije Skuletic (Tavamba, Vlahovic- ako vec nije prodat, a ako jeste, onda gurati Petrova iako je on drugaciji profil napadaca, moze on i u zagradu pre:-D). Prema tome, nekih pet igraca za prvi tim i jos 2-3 igraca za klupu (mozda bih cak prodao i El Monira, a Miletica ostavio), a posle toga jos jednog po desnoj strani sredine (terena) tamo na zimu ili najkasnije na kraju sezone (to bi vec zavisilo od Jankovicevog razvoja), mozemo mi to, uveren sam:-D Ako nista drugo, neki minimum minimuma koji nam treba jesu golman, stoper, centralni/ofanzivni vezni i ta robusnija devetka, sva je prilika da smo pitanje spica vec resili, ostaju nam ove tri pozicije u kicmi tima, ali zaista mislim da nam je i izbor na levom beku ne tanak nego pretanak...

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 29.05.2017
11:08

Ne bih da ti rusim sneska Revolte, ali tesko da ce biti i ovaj minimum minimuma. Ubija nas pre svega ovo smanjenje broja stranaca i sam si to pominjao, moramo pogoditi sa tim jednim, a nema sanse da se sve ostalo adekvatno popuni sa domacim igracima. Skuletic i stoper ce doci, sve drugo je upitno (ja se nadam jos barem toj osmici). Golman zavisi od odlazaka, drugi stoper od statusa Cirkovica koga Nikolic simpatise i ceni, levi bek bas nikakav izbor od nasih tako mislim da cemo morati da se zadovoljimo trenutnim opcijama... Od povratnika bas ovde gde nama skripi slabo sta ima da se probere, a iz SL moze da se dovede samo par igraca za buducnost, ali niko za startera. Mislim da Nikolic ni ne zeli mnogo toga da menja bez obzira sto je svestan limita nekih igraca,hoce da se osloni na uigranost i atmosferu. Samo da Ivica ubode stopera i osmicu,uz prosecan zreb mozemo nesto da napravimo.

avatar
Karavuk Dino
Monday, 29.05.2017
14:01

Moje mišljenje o El Muniru je kontra tvog! jesi li pratio Kup i šta je Mohamed uradio Plavišiću u njemu je potencijal tipa Vuličević

avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
12:06

Samo ti rusi, tebi cu uvek oprostiti:-D Znam da nema nista od toga i da je ovo moje razmisljanje utopijsko, a problem je u tome sto se uopste ne podrazumeva ni ostanak nasih glavnih vedeta, a ja sam to predstavio kao gotovu stvar. Nikad od nas vise ozbiljnog i jakog kluba u evro-okvirima...

avatar
Me1919
Monday, 29.05.2017
10:13

Jedan je Nikolic Marko !

avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
10:07

https://www.youtube.com/watch?v=1VnlHBL5J1o Objavite ovo, molim vas...