Marko Nikolić odgovorio Zvezdanu Terziću!

Autor: Beta Beta
sreda 10.05.2017.
21:38
Izvor: Beta

Posle brojnih optužbi od strane generalnog direktora Zvezde, usledila je i reakcija šefa struke Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je optužba iz Crvene zvezde da mu je bilo dozvoljeno da vodi crno-bele i pored suspenzije, "notorna neistina".

"To je notorna neistina, imam dokument da nemam nikakvu suspenziju ni u Sloveniji ni u jednoj drugoj zemlji, niti bi me bilo ko zaposlio da imam kaznu... Neistina, kao i sve ostalo što je rečeno na tom presu. Tačka", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u ponedeljak da je Nikolić suspendovan u Sloveniji zbog rasizma dok je predvodio Olimpiju, ali da mu je ipak dozvoljeno da vodi Partizan na početku ove sezone. Terzić je tada optužio Partizan za lopovluk, rekavši da su Zvezdi "lopovi oteli titulu".

Partizan se danas plasirao u finale Kupa, pošto je u revanš utakmici polufinala u Beogradu pobedio Vojvodinu sa 1:0 golom Uroša Djurdjevića u 44. minutu.

"Jako dobra utakmica na stadionu Partizana, ozbiljna, puna ritma, možda i najjača utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. U toj utakmici je Partizan više nego zasluženo pobedio. Pratktično smo imali kontrolu igre u svakom trenutku, ostavili smo jako dobru ekipu Vojvodine bez šansi, sa dva šuta iz daljine na gol...

Ako može mala zamerka da se da igračima, to je veliki broj propuštenih šansi... Međutim, koliko se troše i da je pozna faza sezone ima i malo razumevanja za tako nešto",
rekao je Nikolić i čestitao svojim igračima na nizu od 35 utakmica bez poraza.

On je čestitao i fudbalerima Vojvodine, koji, kako je rekao, "igraju jako ozbiljan, disciplinovan i organizovan fudbal".

"Ušli smo u finale Kupa, jedan cilj smo ostvarili, sada nemamo vremena. Moramo da se spremimo za tu izuzetnu važnu utakmicu protiv Voždovca", dodao je Nikolić.

Trener crno-belih rekao je i da Everton Luiz u boljoj situaciji, ali da neće biti spreman za utakmicu u subotu, već "možda za poslednja dva kola".

Partizan će 27. maja u finalu Kupa u Novom Sadu braniti trofej protiv Crvene zvezde, koja je u polufinalu eliminisala Čukarički. Crno-beli ove sezone imaju pozitivan skor sa "večitim" rivalom.

"Ovog trenutka se ne radujem ničemu, sem ovoj pobedi, jer nemam vremena za to. Za dva dana je utakmica od ogromne važnosti, možda i važnija od ove večeras. Voždovac je pokazao koliko ozbiljan protivnik može da bude i protiv nas, a i u prošlom kolu (protiv Zvezde)", rekao Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 11.05.2017
00:10

Haha da tacka je ako ti to kazes,platili ste vozdovcu i gledacemo jos jednu vasu prijateljsku u nizu

avatar
gorango
Wednesday, 10.05.2017
23:50

Isfinansirali ste vozdovac da gine protiv nas a i lucansku mladost..to je ok, kazu nije zabranjeno..ali kako ce oni da igraju sad protiv vas kad ih vi placate? E tugo, sirotinjo, zato i jesmo tu gde jesmo. Napomena-zvezda ocajna celu polusezonu i imate bolju igru bez daljnjeg, a vozdovac je zasluzeno dobio jer je bio bolji u toj utakmici. Ali koliko je ovde sve iskorumpirano, placeno i dogovoreno, iscenirano itd..i jedni i drugi godinama..samo je pitanje ciji je lobi koje godine jaci..

avatar
ludak
Thursday, 11.05.2017
00:04

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,nimate bolju igru bez daljnjeg,nsed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 11.05.2017
00:20

Pa sad može zvezda da ih plati da izginu protiv nas.

avatar
paok
Wednesday, 10.05.2017
23:27

Marko zasto uopste odgovaras tom liku.  Lepo se videlo koliko je bahat na konferenciji i kako je napao novinare.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
23:20

Svakom ko se razume u fudbal je jasno pogotovo večeras bilo da je Partizan daleko ozbiljniji tim i daleko pojedinačno najjači u Srbiji. Bez Evertona i Leonarda, bez 2/3 najbolja igrača onako kontrolisati utakmicu gde su oni imali samo dva opasna šuta i nijednu šansu, čak ni priliku za gol, a s druge strane potpuna Partizanova kontrola igre i da su Janković i Đurđević iskoristili stopostotne šanse bila bi to utakmica ocenjena čistom desetkom, naglašam bez Evertona i Leonarda ali i bez Kljajića, El Monira, Stevanovića i Jovanovića u protokolu - sve povrede.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
23:16

Tačka. A -doktor- neka i dalje manipuliše svojim navijačima, neka uzurpira svaku poru FSS da bi ukrao titulu Partizanu, a njihovi navijači neka podržavaju ili neka ćute - svi im se smeju šta rade, a tim nemaju ni za među 4 najboljih u državi.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
22:19

Uopste vise ne treba odgovarati na optuzbe i lazne tvrdnje tog, alo!