Marko Nikolić nije prekršio suspenziju

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.02.2015.
11:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener crno-belih Marko Nikolić odradio je prvu od tri prvenstvene utakmice, koliko mu još ostaje do isteka suspenzije posle incidenata u Novom Pazaru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao što već znate, šef struke beogradskih crno-belih je propustio meč protiv Voždovca proteklog vikenda, a bez njega na klupi Partizan je osvojio samo bod (3-3).

Naravno, Nikolić je bio na stadionu tokom meča. Novinari su ga videli u loži na istočnoj tribini tokom prvog poluvrremena, a kada su kola počela da idu ''nizbrdo'', trener Partizana se u nastavku meča preselio do tunela i ostatak meča ispratio sa atletske staze ispod istočne tribine.

Posle meča postavilo se i pitanje koliko blizu može Nikolić da priđe klupi svog tima, a odgovor je dao Vlada Bulatović, direktor Zajednice superligaša.

''Tu nema ničeg spornog. Marko Nikolić nije prekršio suspenziju. Jednostavno, njemu je zabranjeno da sedi na klupi i to je dovoljna sankcija'', objasnio je Bulatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 24.02.2015
13:05

Je l' po Zakonu dozvoljeno pušenje na javnom mestu? Pogotovo na/u sportkskom objektu.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 24.02.2015
13:40

Eto, morao je neko da pita...

avatar
Povratak kralja BAN9
Tuesday, 24.02.2015
15:53

Na terenu nije dozvoljeno, a koliko znam van nije zabranjeno. Tunel ne spada u teren, niti je držanje cigarete u usta pušenje ukoliko nije zapaljena :)