Marko Nikolić - Boli glava zbog lošeg ''tajminga''

Autor: Beta Beta
subota 14.02.2015.
14:46
Izvor: Beta

Trener Partizana stavljen pred svršen čin - pred početak prolećnog dela sezone ostao je bez dva dosadašnja najveća aduta u napadačkim redovima. Da se žali, ne vredi mu, iako će njemu i njegovim (preostalim) igračima biti mnogo teže da ostvare glavni prole

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je da je njegov klub mnogo izgubio odlaskom Danka Lazovića i Petra Škuletića i da je to pogrešno uradjeno.

"Za nas je veliki hendikep odlazak njih dvojice, tu nema dileme. Da sam srećan, nisam, to sam rekao više puta. Pogotovo je pogrešan tajming odlazaka, trebalo je sve to da se uradi u boljem vremenskom periodu jer u sportu nije kao u biznisu, vreme je faktor", rekao je Nikolić na pripremama Partizana u Beleku.

Uprava crno-belih prodala je Danka Lazovića i Petra Škuletića, posle čega je klub ostao sa samo dva napadača - Nemanjom Kojićem i Ivanom Šaponjićem.

"Dobro je na neki način što smo na kraju rešili dileme koje su dugo postojale, nažalost ne onako kako sam ja to želeo. Ostali smo bez dva veoma bitna igrača, ali je makar ta dilema razrešena", kazao je trener Partizana.

Nikolić je kazao da je klub imao sedam ili osam opcija, ali da bi bilo neozbiljno kupiti igrača "na osnovu kratkog gledanja snimka" i da to nije način selekcije koju on podržava.

"Pokušali smo za dan i po da nađemo adekvatne zamene, ali je to jako teško. Sedam ili osam igrača, nisu nam dostupni iz različitih razloga. Mogao bih da pobrojim njihova imena, ali to ne bi imalo smisla, to bi bila samo reklama za njih", kazao je Nikolić.

On je istakao da Partizan mora da dovodi ozbiljne i proverene igrače ili reprezentativce iz mlađih kategorija koji su budućnost.

Od novih igrača, došli su Stefan Babović, Ivan Bandalovski i Gregor Balažic.

"Stefan je od početka sa nama, a Bandalovski i Balažic su se kasno priključili. Kvalitetni su, pokazali su to, ali im nedostaje dve-tri nedelje rada, da bi bili u dobrom takmičarskom ritmu kao ostatak ekipe", kazao je Nikolić.

Partizan će prolećni deo sezona početi protiv Voždovca u subotu, 21. februara. Crno-beli posle 15 utakmica imaju šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 14.02.2015
15:56

Prodaja je takticki uradjena kako bi alibi ispao prodaja Skuletica u slucaju izgubljenog pehara. Ono sto mnoge zavarava jeste cinjenica da je Partizan jaci nego sto je bio i pored toga sto ne deluje tako. Ja garantujem da ce Grbic, Kojic, Saponja, Dzigi i ostali igrati mnogo bolje sad kad nemaju Lazovica i Skuletica koji su bili lepo placeni igraci, samo se o njima pisalo, bili su u prvom planu, itd ... Skuletic jeste odlican ali nije bolji od Grbica, nije ni iskusniji. Tu su negde a Grbic moze odlicno da odigra u napadu. Tu je Dzigi koji igra kao da to nije onaj mali bolid, ne znam sta mu se desilo ali je strasno pojacanje i kostantna pretnja protivniku. Tu su iskusni Ilic i Babovic, brzi Zivkovic, pozadi iskusni Drincic, uz novu odbranu neka mi neko kaze da se Partizan nece prosetati do titule?? Partizan titulu osvaja 100%, e sad pehar je druga prica ali koga briga za pehar, mene licno ne zanima, bitno mi je da mi opet igrali kv za LS, osmi put u nizu.

avatar
tiesto
Saturday, 14.02.2015
16:25

slazem se s tobom, nekako dzigi je dobro odradio ove pripreme, i od njega se ocekivalo da eksplodira i mislim da ce to uraditi bas sada, ko zna kako bu Skuleta igrao bez Lazovica, ovako je najbolje ispalo, mislim da smo mogli da dovedemo nekog napadaca do 19 godina ili da prikljucimo jes nekog iz omladinskog pogona, vezni red imamo sasvim solidan i imamo u veznom redu takoreci 2 postave tako da moze dosta da se kombinuje, odbrana nije losa, sve u svemu nadam se dobrom prolecu.