Markec: "Daćemo gol, samo da sačuvamo svoju mrežu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.06.2015.
15:10
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Liverpula Lazar Marković uveren je da Srbija može do trijumfa u duelu sa Danskom ali smatra da će "Orlovi" u Kopenhagenu najpre morati da sačuvaju svoju mrežu jer ne sumnja da će navalna linija obaviti svoj deo posla kako treba.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije spremaju se za odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvu u Francuskoj koju će u subotu odigrati protiv selekcije Danske u Kopenhagenu.

"Orlovi" su za vikend imali proveru u Sankt Peltenu gde su u prijateljskom susretu tukli Azerbejždan rezultatom 4:1 što je bila odlična prilika da se podigne moral ekipe pred utakmicu koja sledi.

"Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je zaista svaka pobeda bitna, bez obzira da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici" kaže Lazar Marković.

Fudbaler Liverpula postigao je četvrti pogodak za "Orlove" u duelu sa Azerbejdžanom a ne sumnja da će napadačka linija obaviti dobro svoje deo posla i u Kopenhagenu zbog čega fokus usmerava na čuvanje sopstvene mreže.

"Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji. Ključ je da odigramo odbranu na najbolji mogući način. Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede" dodao je Marković.

Uoči utakmice 5. kola kvalifikacija za EURO 2016. Srbija zauzima četvrto mesto na tabeli grupe "I" sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Danska druga sa 6 bodova više.

Duel u Kopenhagenu zakazan je za 13. jun sa početkom od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 09.06.2015
19:08

Nasi igraci kao da nisu svesni svojih kvaliteta koje nesumnjivo poseduju, inace ne bi igrali u najjacim ligama. Pokazite to i u reprezentaciji, igrajte onako kako igrate za klubove i nece biti problema. Krajnje je vreme da pokazemo sta mozemo. Ako ne onda Curcic neka zovne ove klince, oni se bar bore.

avatar
Madridista
Tuesday, 09.06.2015
18:18

Na kraju 0-0 ne bi me cudilo....

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
17:08

Samo vi nemojte da primite nijedan gol, a to ce biti izuzetno tesko:-D

avatar
Carina
Tuesday, 09.06.2015
16:20

Samo bez izjava, obecavanja i pretnji. Posle 4 utakmice u jednoj od najlaksih grupa posprdao se sa nama ko je hteo. Jermenija, Portugal i Danska fudbalski,a Albanija psiholoski. Samo cutite igrajte i kako nam bude i tako smo navikli na razocarenja od fudbalera