Marić zadovoljan, Mrkić traži vreme i strpljenje

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.09.2014.
08:05
Izvor: Beta

Vojvodina je pobedila Radnički iz Niša u poslednjoj utakmici ovog kola JSL, pa smo zato videli dva različita raspoloženja trenera ove dve ekipe.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Radničkim iz Niša u poslednjoj utakmici petog kola Super lige.

"Radnički nas je iznenadio na početku, promena trenera je uticala da se pojave kao hrabra i disciplinovana ekipa. Tek posle prvog gola smo uspostavili ravnotežu, posle drugog preuzeli inicijativu i na kraju je moglo i ubedljivije", rekao je Marić televiziji Arena posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je kao domaćin savladala Radnički sa 3:0 i sa 12 bodova je treća na prvenstvenoj tabeli posle pet odigranih kola.

"Sve u svemu sam zadovoljan, idemo dalje. Nema lakih utakmica, mora puno da se trči, da se radi. Naredna utakmica će biti još teža. Trudićemo se da nastavimo da budemo efikasni, da održimo prosek. Neće biti lako, ali pokušaćemo", kazao je Marić.

Trener Radničkog Saša Mrkić rekao je da se nada da će njegova ekipa uskoro početi da pruža bolje partije.

"Prvih 25 minuta smo igrali fantastično, pretili smo, imali smo šanse, nismo na nesreću dali gol. Ali, lako smo, svojom greškom primili prva dva gola, poklonili smo ih Vojvodini. Ima dosta stvari koje u hodu moramo da promenimo, treba nam strpljenja i vremena, kojeg ima malo", rekao je Mrkić.

Vojvodina će u sledećem kolu dočekati Spartak, dok će Radnički na svom terenu igrati protiv Rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke