Marić vodi i Alivodića u Tursku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
19:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine okončali su u petak prvu fazu priprema za prolećni deo sezone a trener Zoran Marić saopštio je tokom dana spisak igrača koje će povesti u Tursku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Prepodnevnim treningom u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u petak je završen prvi deo priprema fudbalera Vojvodine.

Stručni štab je igračima dao dan odmora a u nedelju je planiran polazak za Belek na drugi deo pripema.

Ekipa koja broji 26 igrača i 11 članova stručnog štaba, poleteće sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" , u nedelju oko 12 časova, redovnom linijom za Istanbul, pa potom za Antaliju.

Na spisku igrača koji će putovati na drugi deo priprema nalazi se i ime Envera Alovdića koji je u četvrtak ponovo počeo da trenira sa Vojvodinom. Marićeva odluka da među putnicima za Belek bude i brzonogi krilni fudbaler govori da će Alvodić najverovatnije produžiti saradnju sa "Lalama".

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Milan Jovanić i Marko Kordić

Odbrambeni igrači:
Jovica Vasilić, Stefan Nikolić, Marko Živković, Bojan Nastić, Nenad Kočović, Slaviša Radović, Nino Pekarić, Milko Novaković i Radovan Pankov

Vezni igrači: Janko Tumbasević, Danilo Sekulić, Milan Makarić, Aleksandar Desančić, Dragan Karanov, Mirko Ivanić, Luka Luković, Slobodan Novaković, Elmir Asani, Enver Alivodić, Mijat Gaćinović i Uroš Stamenić

Napadači: Jovan Stojanović i Saša Ćurko


Ekspedicija FK Vojvodina u Beleku će ostati do 9. februara a po povratku u Srbiju sledi generalna proba pre prve takmičarske utakmice u novoj godini koja je zakazana za 21. februar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke