Marić: "U revanšu mora brže i agresivnije"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.07.2014.
13:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegova ekipa posle debakla u Slovačkoj nema previše izbora već da mora u revanš meču sa Trenčinom da pokaže bržu i agresivniju igru kako bi pokušala da napravi senzaciju.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Poraz koji su fudbaleri Vojvodine doživeli u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope gotovo da ih je izbacio iz daljeg toka takmičenja pre revanša u Novom Sadu.

Superligaš iz Novog Sada moraće da nadoknadi zaostatak od 4 gola iz Dubnice a Zoran Marić obećava da će igrači dati maksimum kako bi osvetlali obraz.

"Poraz u Dubnici nas je doveo do situacije da smo umnogome doveli u pitanje plasman u naredno kolo kvalifikacija. Nemamo mnogo izbora nego da damo sve od sebe kako bi popravili loš utisak iz prve utakmice" rekao je Marić.

Trener Vojvodine objasnio je da u revanš susretu neće moći da računa na suspendovanog Živkovića i povređenog Novakovića, kao ni na odsutne Babića i Gaćinovića koji se nalaze u Mađarskoj sa omladinskom reprezentacijom Srbije.

"Ne tražim alibi u ovim činjenicama pa ćemo iz postojećeg igračkog kadra sastaviti tim. Takođe nisam sklon improvizacijama što znači da ćemo najverovatnije izaći sa Pankovom na mestu centralnog defanzivnog igrača, a Puškarić će igrati desnog beka" objasnio je Marić.

Trenčin je u prvom susretu slavio rezultatom 4:0 i to pre svega zahvaljujući tromosti fudbalera Vojvodine koji su na terenu izgledali kao da nemaju daha.

"U prvoj utakmici smo bili mnogo sporiji od našeg protivnika u svim segmentima igre, reakciji, duelu, protoku lopte… Kada ste sporiji od rivala odmah vam pada ceo sistem igre. Tokom proteklih dana mnogo smo radili na ispravljanju grešaka i siguran sam da će sutra ekipa biti mnogo brža i agresivnija što je preduslov za kvalitetnu igru" poručio je trener Vojvodine.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Trenčina na programu je u četvrtak od 20 časova a ulaz na "Karađorđe" je slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke