Marić: "U Jagodinu po povoljan rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
23:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegova ekipa na svakoj utakmici ide na pobedu i da neće biti drugačije ni na gostovanju Jagodini.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Nakon dva trijumfa na startu sezone fudbaleri Vojvodine doživeli su poraz u derbiju trećeg kola pošto su položili oružje pred braniocem titule na svom "Karađorđu".

Pred odlazak na pauzu u šampionatu Vojvodina odlazi u goste startom znancu, ekipi Jagodine sa kojom se u poslednja četiri meseca sastajala dva puta, u finalu Kupa i u završnici minule sezone.

"Bez obzira na ime i reputaciju protivnika, a Jagodina je u svakom slučaju, jedan od najozbiljnijih timova u ligi, očekujem da postignemo povoljan rezultat. Da li će to biti pobeda ili remi, videćemo, ali mi u svakoj utakmici idemo da pobedimo" rekao je pred gostovanje Jagodini trener Vojvodine Zoran Marić.

Strateg Vojvodine imao je velikih problema sa sastavljanjem tima u prva tri kola ali su svi fudbaleri koji su imali jake prehlade spremni da nastupe u Jagodini.

"Prošle nedelje imali smo dosta problema sa bolesnim igračima, no sada je to iza nas i u Jagodini ćemo imati sve prvotimce na rasolaganju" poručio je Marić.

Utakmica četvrtog kola Jelen Superlige između Jagodine i Vojvodine igra se u nedelju sa početkom od 19 časova na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim brdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke