Marić: "Skinuli smo veliki teret sa leđa"

Autor: Beta Beta
nedelja 10.04.2016.
23:29
Izvor: Beta

Evo šta su rekli nakon utakmice Zoran Marić i Miloš Veselinović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da je njegova ekipa pobedom kod kuće nad Radnikom u 30. kolu Super lige Srbije osvojila veoma važna tri boda u borbi za opstanak.

Domaćin je golovima Voje Ubiparipa pobedio Radnik sa 2:0, čime je upisao prvi trijumf u prolećnom delu sezone i prekinuo niz od devet mečeva bez pobede u prvenstvu.

"Skinuli smo veliki teret sa leđa, koji nas je sputavao u prethodnim mečevima. Mislim da nam je na ruku išla činjenice da je Radnik igrao rasterećeno jer su ranije obezbedili plasman u plej-of, što nam je omogućilo da lakše dođemo do trijumfa", rekao je Marić novinarima posle utakmice.

Trener Surduličana Miloš Veselinović ocenio je da su neiskorišćene šanse njegovu ekipu koštale boljeg rezultata.

"Novi Pazar je bolje otvorio meč, imao inicijativu i postigao gol. Nakon toga su se povukli, prepustili nam igru, ali mi nismo iskoristili svoje šanse i kažnjeni smo drugim golom. Čestitam im na pobedi i nadam se da će izboriti opstanak jer ovaj grad zaslužuje da ima superligaša", kazao je Veselinović.

On je dodao da će Radnik u plej-ofu nastojati da ostvari što bolji rezultat i afirmiše pojedine igrače, iako im je osnovni cilj na startu prvenstva bio opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke