Marić: "Potrebni su nam bodovi"

Autor: Beta Beta
petak 04.03.2016.
19:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je njegova ekipa ostvarila određeni napredak tokom prethodne sedmice i izrazio očekivanje da će to biti dovoljno za uspeh protiv OFK Beograda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Novi Pazar je na 12. mestu u Superligi Srbije sa 25 bodova, prati ga OFK Beograd sa tri boda manje. 

"U nezavidnoj smo situaciji, bodovi su nam neophodni. Narasli smo tokom ove sedmice za određeni procenat, verujem da će to biti dovoljno da izađemo kao pobednici. Očekuje nas teška i tvrda utakmica, pokušaćemo da ostanemo neporaženi, da ne primimo gol ili postignemo jedan više", rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Trener Pazaraca ocenio je da će "Romantičari" pokusati da vrate samopouzdanje posle poraza u Jagodini (1:3), kao i ispadanja u četvrtfinalu Kupa Srbije od Borca (0:2).

"Bodovi u prolećnom delu su izuzetno skupi i svima neophodni, pa i našem domaćinu. Žele da se oporave od dva vezana poraza, koji ne smeju da nas zavaraju. Moramo biti organizovani i taktički disciplinovani, tek onda se možemo nadati da ćemo svojim kvalitetom utakmicu odvesti u željenom smeru", naglasio je Marić.

On neće moći da računa na desnog beka Jovicu Vasilića, koji će pauzirati zbog žutih kartona, dok će golman Zlatko Zečević, verovatno, propustiti utakmicu zbog povrede ledja.    

Kapiten Novog Pazara Jasmin Trtovac ocenio je da je vreme da taj tim ostvari pobedu i uzdigne se na moralnom planu.

"Protiv Borca (0:0) u prošlom kolu smo igrali mnogo bolje nego u porazu od Rada (0:1), pa verujem da sada možemo da pobedimo. Fantastično smo trenirali i stvorili dobru atmosferu, vreme je da pokažemo da imamo kapacitet", kazao je Trtovac.

Utakmica između OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 14 časova na Karaburmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke