Marić: "Pobeda bi bila kruna uspešne polusezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
17:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da je najteže osvojiti unapred upisane bodove ali se nada da će njegova ekipa savladati Radnički 1923 u Kragujevcu i tako krunisati uspešnu polusezonu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada staviće tačku na jesenji deo polusezone gostovanjem ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu.

Očajno stanje u kom se trenutno nalazi naredni rival Vojvodine nije razlog da fudbaleri novosadskog sastava potcene rivala, smatra trener "Lala" Zoran Marić.

"Najteže je dobiti unapred dobijene utakmice. Sudeći po sitauciji u kojoj se nalazi naš domaćin, sve upućuje na to da bismo mi tu utakmicu trebali dobiti. Međutim, realnost je skroz drugačija" rekao je Marić.

Fudbaleri Radničkog 1923 štrajkovali su zbog neisplaćenih zarada a onda je došlo i do incidenta kada je jedan od huligana u svlačionici fizički nasrnuo na napadača Vuka Sotirovića koji je potom napustio klub.

Sa fudbalske strane gledišta, ni Radnički 1923, ni Vojvodina nisu u dobroj formi što je na konferenciji za medije konstatovao i Zoran Marić uz poruku da bi trijumf na "Čika Dači" doprineo da se jesenji deo sezone okarakteriše kao uspešan.

"Bez obzira na situaciju u Radničkom čeka nas teška utakmica, samim tim što ni mi nismo na sjajnom nivou forme. Naravno, idemo sa namerom i željom da pobedimo, i ako to ostvarimo, mogu slobodno reći da smo imali jednu dobru polusezonu, koju bismo završili sa 29 bodova" kazao je Marić.

Kada je kadrovska situacija u pitanju trener Vojvodine ne može da računa na dvojicu standardnih prvotimaca.

"Ne možemo da računamo na Janka Tumbasevića zbog 4 žuta kartona, kao i povređenog Envera Alivodića" zaključio je Marić.

Fudbaleri Vojvodine i dalje se nalaze na trećoj poziciji na tabeli Jelen Superlige sa 26 osvojenih bodova, dok Radnički 1923 grca u problemima i teško da će uspeti da se spasi ispadanja.

Utakmica na stadionu "Čika Dača" zakazana je za nedelju, 7. decembar, od 13 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke