Marić otvorio karte - Na "Čairu" sa dvojicom napadača

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.03.2016.
16:12
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Zoran Marić otvorio je karte pred duel sa Radničkim iz Niša istakavši da će na "Čairu" izvesti tim sa svojicom napadača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da će njegova ekipa na gostovanju u Nišu pokušati da bude opasnija po protivnički gol i da će iz tog razloga zaigrati sa dvojicom napadača.

"Nismo u prilici da pretimo, s obzirom da naši prethodni rezultati nisu bili na zavidnom nivou. Izgubili smo i dva puta odigrali nerešeno, nismo postigli gol, pa smo odlučili da nešto promenimo. Cilj je da budemo opasniji u napadu, to je jedini način da napravimo pomak na tabeli. Nismo bili ubojiti, krenućemo sa dvojicom napadača", rekao je Marić.

Uoči sutrašnje utakmice 27. kola Superlige Srbije, koja će se igrati u Nišu od 17.00, Radnički je peti na tabeli sa 41 bodom, dok je Novi Pazar na 12. mestu sa 26.

"Igraju kvalitetno, ali su u stanju da pobede i ako ne pruže dobru partiju. Opasni su i posle prekida, tako da ćemo imati težak zadatak u svakom pogledu. Nadam se, ipak, da ćemo imati snage i znanja da ostvarimo pozitivan rezultat", kazao je Marić.

Pazarci su prošle nedelje trebalo da dočekaju vodeću Crvenu zvezdu, ali je ta utakmica odložena za 22. mart zbog lošeg stanja terena prouzrokovanog padavinama.

"Voleo bih da smo igrali, ali na to nismo mogli da utičemo. Dugo je vladala neizvesnost oko termina, sve to stvara emotivni naboj kod fudbalera i nije dobro za takmičenje. Uvek nam je najvažniji naredni rival, o Zvezdi ćemo razmišljati posle Niša", istakao je Marić.

Ekipa Novog Pazara biće oslabljena neigranjem štopera Milana Savića i veziste Irfana Vusljanina, koji će pauzirati zbog kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 17.03.2016
17:39

Radnicki igra bez kapitena Ace Jovanovica i Petra Djurickovica, prilika da klinci pokazu da vrede...