Marić očekuje težak meč i pobedu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.03.2015.
20:11
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić svestan je da njegove izabranike čeka težak posao u duelu sa Jagodinom ali ističe da očekuje pobedu u derbi susretu 19. kola Jelen Superlige.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pretrpeli su težak poraz u derbiju 18. kola Jelen Superlige iako su u duelu sa Crvenom zvezdom primili samo jedan regularan pogodak.

Već za vikend novosadske crveno-bele čeka novo iskušenje pošto im u goste dolazi ekipa Jagodine koja je u prethodna dva kola pretrpela dva poraza.

"Dolazi nam protivnik koji u prethodna dva kola nije uzeo nijedan bod. To verovatno znači da će nivo njihove mobilizacije biti na vrhunskom nivou ne bi li se što pre vratili u pobednički ritam. S tog aspekta očekujem jednu izuzetno tešku utakmicu" rekao je trener Novosađana Zoran Marić.

Biće ovo 18. međusobni susret dva rivala, a u dosadašnjih 17 utakmica Vojvodina ima bolji skor – 9 pobeda, 5 nerešenih i 3 poraza. Kada je reč o utakmicama u Novom Sadu Vojvodina ima još impresivniji skor – 5 pobeda i 1 poraz uz tri nerešena ishoda.

"Ekipa Jagodine ima izuzetan ofanzivni potencijal i za razliku od ostalih timova u ligi nema prepoznatljiv stil igre već to iz utakmice u utakmicu menja. Mi igramo kod kuće, pred našim navijačima, i zato očekujem pobedu i 3 boda" poručuje Zoran Marić.

Ono što brine trenere dva tima jeste činjenica da mnogi igrači nisu spremni da nastupe zbog povreda i gripa pa tako Zoran Marić sigurno neće moći da računa na Milka Novakovića a pod znakom pitanja su još Bojan Nastić i Saša Ćurko.

Derbi meč 19. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Jagodine igra se u subotu, 14. marta, od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Grobar BAN 14
Friday, 13.03.2015
21:27

Nadam se da ces opet poceti utakmicu sa dva gola zaostatka, kad ste vec odlucili da cutite neka Jagodina krene sa 2:0 :)