Marić: "Naša šansa protiv Zvezde - Miloš Tintor"

Autor: Beta Beta
petak 26.08.2016.
15:34
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara istakao je da nema pravo da preti Zvezdi uprkos Zvezdinom ispadanju iz Evrope.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da bi pobeda njegove ekipe nad Crvenom zvezdom bila ogroman podvig i da će uz puno rada i napora pokušati da, u tom meču sedmog kola Super lige, ostanu bar neporaženi.

On je radiju Sto plus rekao da ne veruje da će crveno-beli biti previše uzdrmani zbog neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope i ispadanja od italijanskog Sasuola.

"Ne verujem da možemo igrati na tu kartu, iako im sigurno nije prijatno zbog rezultata sa Sasuolom. Možda su oni fudbaleri koji su igrali juče umorni, ali Miodrag Božović na raspolaganju ima dovoljno igrača da sklopi dva kvalitetna tima koja bi ravnopravno mogla da se nose sa bilo kojim rivalom iz našeg prvenstva", kazao je Marić.

Novi Pazar je na 10. mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova (uz meč manje), dok je Crvena zvezda prva sa devet bodova više.

"Šampionu i lideru prvenstva se ne preti i nismo u poziciji da obećavamo pobedu. Trudićemo se da loptu spustimo i igramo, a nadam se da ih možemo ugroziti kontranapadima jer imamo nekoliko izuzetno brzih igrača. Naša šansa su i prekidi, gde nam je Miloš Tintor glavni adut", rekao je Marić.

Strateg Novog Pazara smatra da je odbrana crveno-belih ranjiva, što se videlo u duelima sa Ludogorecom i Sasuolom, ali da timovi u Srbiji nemaju igrače koji bi mogli značajnije da je ugroze.

"Može se reći da je odbrana Zvezde nikada gora, ali samo kada igraju protiv ekstremno brzih i kvalitetnih individualaca Sasuola. Takvih fudbalera u našem prvenstvu nema" istakao je Marić.

On će na raspolaganju za meč sa Crvenom zvezdom imati sve igrače, osim Dušana Pantelića koji će zbog povrede kolena sa terena odsustvovati nekoliko meseci.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 26.08.2016
17:14

Evo ga trenerčić koji je čestitao zvezdi titulu unapred pokušava da nas ubedi kako njegov tim nema šanse protiv zvezde, alibi za nameštanje. Mene bi bilo sramota da sipam pohvale na račun ekipe koja je obrukala srpski fudbal u Evropi, imali su 3 šanse, izvukli najslabiju moguću Valetu i prošli je uz pomoć sudija, a izjavljivali su da su Ludogorec i Sasuolo dobri žrebovi, a tu su ustvari pokazali koliko ne znaju. 9 godina bez grupne faze LE, a ti ih predstavljaš kao da su galaktirači, jadan je naš fudbal sa takvima!

avatar
Crno belo smece
Friday, 26.08.2016
19:25

Da li je iko ikada cuo za fudbalski tim Zaglebje ?? E to se zove sramota veka.. Sa vamo cemo se igrati i bez Kataia i Vieire .. ;-)

avatar
Patrick Bateman
Saturday, 27.08.2016
01:53

Ja prvi put cuo ove godine. Zalosno je kad Zvezdu proziva neko ko joj u ovom momentu nije ni do kolena.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 26.08.2016
22:25

Jok vama ce da cestita a imali smo 30 bodova vise od vas hahha

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 26.08.2016
15:50

Odbrana Zvezde je itekako ranjiva i to ne samo u Evropi nego i u Superligi. Igrači kao što su Meleg, Babić, Trujić, Malbašić, Leonardo, Neca Mihajlović, Filip Knežević, Fofana itd. mogu vrlo lako da prelete njihovu odbranu.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 26.08.2016
16:16

Pa i ne bas , ti si naveo kvalitetne napadace ali u stvari Zvezdi kvalitetni napadaci ne prave toliki problem kao brzi igraci koji u kontri koriste sto su nasi spori i stoje daleko od sredine koja je ocajna. Brzi igraci mogu da prave problem ali to ne vazi za one sidrase.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 26.08.2016
17:14

Kroz zvezdinu odbranu ne može da prođe samo onaj ko neće.