Marić 'nagradio' igrače nakon ubedljivog trijumfa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.01.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nakon ubedljive pobede na prvoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone, fudbaleri Vojvodine u četvrtak su radili laganijim tempom.

fkvojvodina.rs/AleksandarPredojević
fkvojvodina.rs/AleksandarPredojević

Povezane vesti

Na poštedi se nisu našli samo golmani Vanja Milinković-Savić i Milan Jovanić koji su radili pod dirigentskom palicom Borisa Nađa.

"Današnji trening poslužio nam je za podizanje nivoa forme Milinković-Savića i Jovanića. Zadovoljan sam, jer obojica pokazuju vidan napredak. Imamo spoj iskusnih i veoma mladih golmana, ali se oni podjednako trude, odlično rade i to me veoma raduje" kaže trener golmana.

Ostatak ekipe je za to vreme boravio u teretani a rekuperacija je kompletirana uživanjem u bazenu.

"Posle svake  utakimice, organizam igrača mora da se regeneriše i opusti, pa je ovo uobičajan segment treninga. Od sutra, međutim, nastavljamo s nesmanjenim intenzitetom rada, a sve to za cilj ima da uigramo redove ekipe i stignemo do najbolje postave s kojom ćemo dočekati prolećne borbe za bodove" rekao je pomoćni trener Milan Kosanović.

Podsećamo da su fudbaleri Vojvodine savladali poljski Pogon u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji a naredni susret Novosađani igraju u ponedeljak protiv južnokorejskog Pohanga za koji nastupa i Lazar Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke