Marić: "Nadam se da je vreme za prvu pobedu"

Autor: Beta Beta
petak 08.04.2016.
19:03
Izvor: Beta

Strateg Novog Pazara veruje da će njegov tim u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva upisati tri boda i tako osigurati 12. mesto koje garantuje meč više na domaćem terenu u plej-autu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Zoran Marić izjavio je da veruje da će njegovi fudbaleri savladati Radnik i tako upisati prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva.

"Ta pobeda mogla je da se dogodi i mnogo ranije, ali nažalost nije je bilo. Zaista se nadam da ćemo uspeti da je ostvarimo protiv tima iz Surdulice, pred našom publikom", rekao je Marić.

Novi Pazar će u nedelju od 16.00 dočekati Radnik u utakmici 30. kola Superlige Srbije. Domaći tim je na 13. mestu u Superligi sa 28 bodova, dok je ekipa iz Surdulice na osmoj poziciji i ima deset bodova više.

"U ovom momentu, to je najvažniji meč za nas. Nismo u situaciji da pretimo, ali dešavanja u prethodnom periodu dovela su do situacije da su nam tri boda neophodna. Daćemo sve od sebe", kazao je Marić.

Trener Pazaraca neće računati na Nemanju Vidića, koji je isključen na gostovanju Čukaričkom u prošlom kolu, a na istoj utakmici povredio se Dušan Pantelić.

"Osim Pantelića i Vidića, ostali su u kombinciji za sastav", najavio je Marić.

Novi Pazar bi u slučaju trijumfa osigurao 12. mesto uoči podele lige na dve grupe od po osam timova, što bi tom klubu u predstojećem plej-autu obezbedilo utakmicu više na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke