Marić: "Inicijativa preduslov za pobedu nad Čukaričkim"

Autor: Beta Beta
petak 05.08.2016.
19:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da diktira igru i da je to osnovni uslov za pobedu nad Čukaričkim u trećem kolu Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Važno je ne primiti gol, ali samo pobeda pravi razliku i težićemo da je ostvarimo. Ako kući ne preuzmemo ofanzivni rizik, onda je na strani mnogo teže. Nećemo jurišati glavom bez obzira, ali inicijativom i većim posedom bićemo bliži postizanju gola", najavio je Marić.    

On je ocenio da je Čukarički dobar i kvalitetan tim, iako je na startu prvenstva poražen od Radničkog u Nišu (1:2), dok je u drugom kolu odigrao bez golova protiv Radnika na Banovom brdu.    

"Verovatno su u maloj su krizi zbog odlaska igrača koji su donoslili prevagu, poput Andrije Pavlovića i Filipa Stojkovića. Trebaće im vremena da se priviknu na novu situaciju, ali stabilan su klub, imaju dobar igrački kadar i veliki potencijal, pa rezultati sa starta šampionata nisu merilo", istakao je Marić.

Trener Pazaraca neće računati na Lazara Pajovića zbog isključenja na gostovanju Javoru, kao i na tek pristigle Bojana Čečarića i Kenana Muslimovića.

"Pajović i (Miloš) Tintor su jedina dva centralna beka koje smo imali u pripremnom periodu, pa je izostanak Pajovića hendikep. Kao prirodna zamena nameće se Darko Stanojević, koji u poslednja dva meseca nije odigrao bilo kakvu utakmicu. Kad sve izvagam, ipak sam najbliži odluci da on počne", otkrio je Marić.

Utakmica izmedju Novog Pazara i Čukaričkog igraće se sutra od 20.00 na Gradskom stadionu.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke