Marić: "Do pobede ili boda na Karaburmi"

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
18:15
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba Novog Pazara Zoran Marić poručio je da će njegova ekipa pokušati da osvoji sva tri boda u duelu sa OFK Beogradom ali da bi bio zadovoljan i bodom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je posle dve uzastopne pobede optimista pred gostovanje OFK Beogradu i da se nada da njegov tim može da dođe i do trijumfa u 32. kolu plej-aut grupe Superlige Srbije.

"Podigli smo nivo sampouzdanja, na dve utakmice dali pet golova, ali smo ih nešto lakše i primali. Nadam se da možemo do pobede ili makar nerešenog rezultata, što bi za nas bilo sjajno", rekao je Marić.

Novi Pazar je deseti na superligaškoj tabeli, odnosno drugi među timovima u plej-autu sa 19 bodova, dok je OFK Beograd na pretposlednjem mestu i ima četiri boda manje.     

"Timovi u plej-autu neće imati puno prava na greške, mala je bodovna razlika i borba za opstanak do kraja će biti grčevita. Neće biti lakih utakmica", ocenio je Marić.

Isti rivali su početkom marta, takođe na Karaburmi, u prvenstvenom duelu odigrali 0:0.

"Moguć je sličan meč, iako smo se mi popravili u odnosu na taj period, verujem i OFK Beograd. Veliki značaj donosi posebnu neizvesnost, odlučiće male stvari", istakao je Marić.

Trener Pazaraca dodao je da ne računa na nedovoljno oporavljenog Nemanju Zlatkovića, jer "ne želi da rizikuje i izgubi ga do kraja sezone", a za sastav ne konkurišu još nedavno operisani Dušan Pantelić i suspendovani Amer Osmanagić.

Utakmica između OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u subotu od 17 sati na "Omladinskom stadionu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke