Marić: "Da ostanemo neporaženi u Gornjem Milanovcu"

Autor: Beta Beta
petak 09.09.2016.
16:55
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Metalca u osmom kolu Super lige Srbije, ali da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe da se iz Gornjeg Milanovca vrate neporaženi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Njihov bodovni saldo pokazuje da su dobra ekipa, dok mi imamo tri vezana poraza. To je veliko opterećenje za nas bez obzira što je tu bila i utakmica sa Crvenom zvezdom, gde je bilo nekih dešavanja koja nikom nisu prijala, a mislim da su se mogla izbeći. To je, ipak, iza nas, pokušaćemo da u Milanovcu osvojimo bod ili sva tri", rekao je Marić.

Metalac je treći u Super ligi Srbije sa 13 bodova, dok je Novi Pazar na 11. poziciji i ima sedam bodova i meč manje.  

"Ne verujem da postoji laka utakmica, najbolji primer je naše prethodno gostovanje u Čačku. U tom momentu bili smo bolji tim, ali smo izgubili. Moraćemo da povedemo računa o mnogim sitnim detaljima tokom 90 minuta, da ne ponavljamo greške i budemo efikasni kao u duelu sa Spartakom", ocenio je Marić.

Novopazarci će nastupiti bez povređenih Mladena Živkovića, Dušana Pantelića i Miljana Mutavdžića.

"Na mestu zadnjeg veznog imam poseban problem, pošto nam je Pantelić davao energiju u oba pravca. Pokušaću da odabirom i postavkom napravim neku ravnotežu, da bi se njegov izostanak što manje osetio", naveo je Marić.

Utakmica izmedju Metalca i Novog Pazara igraće se u subotu od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke