Marić: "Da iskoristimo pozitivan momenat"

Autor: Beta Beta
utorak 09.08.2016.
17:13
Izvor: Beta

Strateg Novog Pazara Zoran Marić kazao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi pozitivan trenutak i da ostvari dobar rezultat u duelu sa Spartakom u Novom Sadu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da iskoristi dobru formu i samopouzdanje u predstojećoj utakmici protiv Spartaka u četvrtom kolu Superlige Srbije.

"Utakmica će biti teška, ali pozitivan moment moramo pokušati da pretvorimo u dobar rezultat. Cilj je dati gol više od rivala ili ga ne primiti. Volim napadački fudbal, ali sve vrhunske ekipe zasnivaju igru na čvrstoj odbrani", rekao je Marić.

Spartak je deveti na superligaškoj tabeli sa četiri boda, dok je Novi Pazar na 10. mestu sa istim brojem bodova.

"Napravili smo dva lepa rezultata, koji stvaraju pozitivne vibracije u svlačionici, klubu i gradu. Ipak, ne živi se od minulog rada, bitno je ono što dolazi. To što je iza nas zaslužili smo odnosom, igrom i trudom, ali nije nikakva garancija za ubuduće", naveo je Marić.    

Trener Novopazaraca ocenio je da je Spartak neugodan protivnik, iako je tokom leta ostao bez velikog broja važnih igrača.

"Prelazni rok traje, pa ekipe još popunjavaju deficitarne pozicije. Spartak je ostao bez igrača koji su u finišu prošle sezone igrali sjajno i još radi na formiranju tima. Imaju ozbiljan potencijal, ali imamo ideju kako da iskoristimo naše kvalitete", rekao je Marić.

Utakmica između Spartaka i Novog Pazara igraće se u sredu od 18.30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke