Maraš: "Uželeli smo se utakmica"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.01.2017.
13:08
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Fudbaleri Rada nastavili su pripreme za prolećni deo sezone, a defanzivac Nikola Maraš poručuje da su svi igrači puni elana i da jedva čekaju prve kontrolne utakmice.

fkrad.rs/MarkoĐorđević
fkrad.rs/MarkoĐorđević

Povezane vesti

Superligaš sa Banjice nastavio je pripreme za prolećni deo sezone koje se obavljaju u Beogradu, a nakon sedam dana rada prešlo se na ritam od dva treninga dnevno.

Zimska idila samo je popravila atmosferu u ekipi jer su igrači uživali u "čarolijama na snegu".

"Prate nas dobro raspoloženje i odlična atmosfera na početku priprema, što nam daje motiv da bolje radimo. Znamo da je prva faza priprema najzahtevnija, ali spremni smo došli na okupljanje, spremni smo i da nadogradimo kroz rad sve što stručni štab bude zahtevao od nas. Sledeće nedelje krećemo i sa utakmicama, tako da će biti mnogo lakše, jer smo se uželeli utakmica" rekao je Nikola Maraš.

Fudbalski klub Rad završio je prvi deo sezone na desetoj poziciji superligaške tabele sa 24 osvojena boda, a štoper "Građevinara" veruje da će proleće biti berićetnije.

"Mogli smo bolje. Imamo odličan tim, ali nismo adekvatno bodovno nagrađeni. Proleće je prilika da nadoknadimo izgubljeno i da ispravimo greške iz jesenjeg dela prvenstva" kazao je Maraš.

Nikola Maraš će krajem meseca napustiti tabor "Građevinara" zbog obaveza koje ima u nacionalnom timu. Predstojeća prijateljska utakmica reprezentacija SAD i Srbije biće prilika da štoper Rada upiše drugi nastup u dresu sa državnim grbom.

"Drago mi je što sam dobio poziv od selektora Muslina. Ovo će biti moj drugi nastup za B reprezentaciju naše zemlje. Za razliku od Katara kada smo se prvi put okupili i gde se nismo pokazali u najlepšem svetlu, ovog puta imamo više vremena na raspolaganju, iskustvo više i verujem da ćemo protiv Amerikanaca potvrditi kvalitet sa kojim raspolažemo. Posle utkmice u San Dijegu priključiću se ekipi na Kipru" zaključio je Maraš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke