"Marakana" postaje "Stadion Rajko Mitić"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.12.2014.
11:16
Izvor: Sportske.net

Stadion Fudbalskog kluba Crvena zvezda uskoro bi mogao da promeni naziv i ponese ime jedne od legendi kluba iz Ljutice Bogdana.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Već duži vremenski period postoji želja da fudbalsko zdanje u Ljutice Bogdana 1A ponese ime nekog od fudbalera koji su obeležili istoriju Crvene zvezde a kako sada stoje stvari preimenovanja bi moglo da se dogodi do kraja godine.

Inicijativa da stadion FK Crvena zvezda ponese naziv Rajka Mitića naći će se na sednici Skupštine zakazanoj za 21. decembar.

Popularna "Marakana" tako bi do kraja godine mogla da ponese naziv "Stadion Rajka Mitića" čime bi "prvoj zvezdinoj zvezdi" bilo odato posebno priznanje za sve što je Mitić dao klubu.

Bivši napadač Crvene zvezde odigrao je gotovo 600 utakmica u crveno-belom dresu i postigao više od 250 pogodaka za klub iz Ljutice Bogdana.

Ukoliko tokom zimske pauze u domaćem šampionatu dođe do preimenovanja stadiona Zvezda bi prvu zvaničnu utakmicu na "Stadionu Rajko Mitić" odigrala početkom marta protiv FK Vojvodina u okviru 18. kola JSL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 10.12.2014
12:28

Ovakve odluke me podsecaju na nase direktore javnih preduzeca koji kad dodju u firmu koja tone umesto da je finansijski konsoliduje a on uzme pa kreci svoju kancelariju. Jad i beda sta smo dozvolili da nam rade sa klubom.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 11.12.2014
02:36

Dozovljavamo u kontinuitetu vec 30ak godina