Manojlović: "Uverio sam se u odličan rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.07.2017.
15:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Filip Manojlović smatra da novi stručni štab ima odlične metode rada u šta je imao prilike da se uveri po povratku sa Evropskog prvenstva za mlade.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mladi golman Filip Manojlović upisao je prvi nastup za Crvenu zvezdu u novoj sezoni iako je zbog obaveza u mladoj reprezentaciji propustio pripreme sa ekipom.

Po povratku iz Poljske Manojlović je odradio svega nekoliko treninga ali je to bilo dovoljno da se uveri u kvalitetan rad o kojem su mu pričali saigrači.

"Od povratka sa Evropskog prvenstva i ja sam se pridružio radu uz novog trenera golmana. Pričali su mi da se na Zlatiboru odlično treniralo, a sad sam se i ja uverio u to" kazao je Manojlović za klupski sajt.

Crveno-beli se već pripremaju za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Florijanom koji bi zbog rezultata u prvom susretu trebalo da bude formalnost.

"Drago mi je što smo novu sezonu započeli pobedom bez primljenog gola. Ovakve utakmice znaju da budu najteže za golmane jer iako Florijana nije imala mnogo šansi, koncentracija je morala biti na nivou svih 90 minuta. Gol u gostima je u ovakvom takmičenju često veoma bitan, zato nije smeo da se desi nijedan trenutak nepažnje" rekao je Manojlović.

Zvezdin čuvar mreže istakao je da mu mnogo znači što je ponovo imao priliku da nastupa pred "Delijama", kao i da je primarni cilj da se na Malti ostvari još jedan trijumf kako bi se drugo kolo kvalifikacija dočekalo u dobrom raspoloženju.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Florijane i Crvene zvezde zakazana je za četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DuskovicSRB
Tuesday, 04.07.2017
00:46

Ај да видимо да л ће да буде и резултат одличан

avatar
staljin
Monday, 03.07.2017
16:42

Dečko želim ti sve najbolje i voleo bih da grešim , ali i dalje mislim da nisi golman za Zvezdu .